Traditioner og nytænkning

Andersen & Heegaard A/S er en moderne vvs-entreprenør- og ingeniørvirksomhed med benene solidt plantet i den danske byggebranche. Firmaet blev grundlagt i 1927 for at deltage i udbygningen af de moderne opvarmningssystemer, som vandt frem i Danmark i 1920'erne og 1930'erne.

Siden da har Andersen & Heegaard A/S udviklet sig til en større vvs- og entreprenørvirksomhed med ingeniører, vvs-teknikere, vvs'ere, lærlinge og praktikanter. Vi løser alle former for installationsopgaver, herunder også installationer på hospitaler og i pharmaindustrien.

Vision og værdier

Vores vision er at være kundens foretrukne samarbejdspartner inden for tekniske installationer og vvs-service og derfor arbejder vi ud fra følgende 3 værdier:

Høj faglighed - Langvarige relationer - Optimale resultater

Høj faglighed: Vi lægger vægt på høj faglighed og god kvalitet i enhver opgaveløsning. Vi er gode til at samarbejde på tværs af vores fag-specialer og udvikler løbende nye innovative tiltag til gavn for kunderne.

Langvarige relationer: Vi prioriterer gode langvarige relationer baseret på tillid, ligeværd og gensidig respekt både i forhold til vores kunder, samarbejdspartnere og kolleger. Vi tager hånd om hinandens trivsel i hverdagen og vi kender vores faste kunders behov i dybden, så vi hurtigt kan finde den rette løsning.

Optimale resultater: Vi vægter optimale resultater til aftalt kvalitet, tid og pris højt. Vores organisation er flad og smidig med en åben kommunikation, som gør os omstillingsparate og handlekraftige. Vi er gode til at afklare kundens forventninger og arbejder altid på at sikre en optimal opgaveløsning. Blandt andet derfor har vi en høj grad af kundetilfredshed.