A&H kåret som årets Nethåndværker

Andersen & Heegaard har siden december 2021 været en af forsikringsselskabet GF Forsikrings foretrukne samarbejdspartnere på Sjælland og øerne.

Netværksansvarlig Tonny Joost fra GF Forsikring fortæller her kort om det samarbejde, der har kørt det sidste år:

🗨 ”I slutningen af 2021 var vi på jagt efter en samarbejdspartner, der ville det her marked med både VVS- og El-opgaver på skadeområdet. Et marked, der har store krav til IT-forståelsen i en håndværksvirksomhed og med et klart fokus på medlemstilfredshed. Her mødte vi Andersen & Heegaards omdømme flere gange undervejs, hvor områdetaksator Martin Næve havde hørt meget godt om virksomheden.
Vores fornemmeste opgave er at skabe tilfredse medlemmer. Det følger vi nøje med i, og den feedback, der kommer retur, viser os, om vores samarbejdspartnere er tydelige i kommunikationen, dygtige til håndværket, og om de efterlader et godt indtryk hos vores mere end 350.000 medlemmer.
Beviset på denne ordentlighed og fælles synergi er, at mindre end et år efter aftalens indgåelse er A&H; Kåret som Årets GF Netværkshåndværker 2022 indenfor faget Elektriker.”

Tak for tilliden og det gode samarbejde til GF Forsikring, og tillykke til alle de ansatte i vores forsikringsafdeling 👨🏼‍🔧👩🏼‍🔧