Andersen & Heegaard styrker bestyrelsen med nyt medlem

Bestyrelse 2022

Med fokus på udvikling og konsolidering byder Andersen & Heegaard velkommen til Ole Arenfeldt som nyt bestyrelsesmedlem.

Med en akademisk baggrund som cand.merc. og en mangeårig erfaring inden for både ledelses- og bestyrelsesarbejde, kommer Ole Arenfeldt med et højt fagligt bidrag til den eksisterende bestyrelse.

– Vi tager vores ledelsesansvar alvorligt, og vil sikre et stabilt fundament for Andersen & Heegaards videre vækstrejse. Her har Ole en stor viden og erfaring, som kan supportere vores ambitioner.

Det fortæller bestyrelsesformand Frank Bech om det nye medlem, som i øvrigt er en kendt samarbejdspartner. Som tidligere direktør for andre virksomheder i branchen har Ole krydset veje med bestyrelsens øvrige medlemmer, og blandt andet haft et tæt samarbejde med Andersen & Heegaards administrerende direktør Mads Bengtsson.

Ole Arenfeldt har involveret sig i bestyrelsesarbejde over de sidste 20 år, og beskæftiger sig i dag udelukkende med bestyrelsesarbejde. For Andersen & Heegaard vil hans fokus ligge på fastholdelse og motivation:

– Som en del af vækststrategien er det væsentligt, at vi forstår at tiltrække og fastholde dygtige medarbejdere. Vigtigt element i at gøre Andersen & Heegaard ’best in class’.

Andersen & Heegaards eksponentielle vækst og nuværende position på markedet udgør ifølge Ole Arenfeldt et videre udviklingspotentiale i forretningen:

– Den dygtige ledelse har truffet nogle oplagte og spændende valg for virksomheden, og jeg ser frem til at supportere den videre økonomiske vækst og udvikling.