Den anden side af bordet – velkommen til ny afdelingschef

Der står 15 års erfaring inden for bygnings- og ejendomsdrift på CV’et, når Morten Weiss den 1. juni indtager rollen som afdelingschef for service i Andersen & Heegaard. De sidste seks år har han brugt i ATP Ejendomme, men nu kommer han over på den anden side af bordet, hvor han allerede er et kendt ansigt.

Hvad vil du fokusere på i rollen som afdelingsleder for service?

  • Viden om teknisk bygningsdrift, energioptimering og digitalisering er nogle af de fagområder, jeg glæder mig til at få i spil i min nye rolle. Vi skal udnytte det store tværfaglige potentiale, som findes i Andersen & Heegaard – ikke bare mellem fagene, men også mellem afdelingerne. På den måde kan vi blive en bedre servicepartner for vores kunder og sikre optimering og drift med langsigtede planer.

Hvad glæder du dig til ved at blive en del af Andersen & Heegaard?

  • Jeg glæder mig til at blive en del af entreprenørånden og vækstrejsen, som er fyldt med muligheder. Rejsen de sidste 3-4 år har været værd at følge med i, og det bliver spændende at være en del af den, i stedet for at kigge med fra sidelinjen. Og selvom jeg kender Andersen & Heegaard, så skal jeg jo lære en helt ny side af forretningen at kende.

Hvad skal vores kunder vide?

  • At den holistiske og digitale tilgang til at drifte bygninger kommer til at fylde mere og mere i et samarbejde med Andersen & Heegaard. Vi fortsætter den tillidsbaserede projektstyrelse og tidlig inddragelse, som vi kender fra fx Scandic Hotel Nørreport, som er kørt i åben bog og virkelig stiller krav til både samarbejde og faglighed. Vi har til formål at hjælpe dig gennem hele vejen, tage ejerskab på opgaven og dermed lette processen for dig som kunde.
  • Jeg har siddet i stolen som rådgiver, projektchef og senest bygherre, og har derfor indsigt i, hvordan tingene fungerer og hvilke tanker de forskellige parter sidder med – den indsigt håber jeg, at både jeg og kunderne kan få gavn af.

Hvad skal vores medarbejdere vide?

  • At jeg glæder mig til at møde hver og en og starte samarbejdet op. Jeg kender medarbejderne i Andersen & Heegaard som proaktive og selvstændige, og er i min tid hos ATP Ejendomme altid blevet mødt med en forståelse for vores behov og organisation. Den styrke skal vi bygge videre på, og der er vi heldigvis hjulpet godt på vej af en forretning med en stærk kultur.

Målsætningen er at servicearbejde skal udgøre 70% af omsætningen i Andersen & Heegaard, hvad tænker du om at stå i spidsen for det?

  • Jeg overtager det med en vis ærefrygt, og jeg er jo ikke fagspecialist. Mit ledelsesansvar vokser, og jeg ved at der sidder dygtige mennesker i Andersen & Heegaard som jeg kommer til at lytte til og lære af. Men en ting er sikkert, jeg glæder mig!

Morten Weiss indtager stillingen som afdelingschef efter Claus Belling som bliver salgs- og markedschef. Andersen & Heegaard fortsætter det gode samarbejde med ATP Ejendomme, hvor serviceaftalen, som har løbet siden 2019, netop er blevet fornyet.

Find Mortens kontaktoplysninger her.