Ny serviceaftale med Bella Gruppen

Bygningerne Bella Center, Bella Sky og Bella Arena er en del af BC Hospitality Group, som er en af Danmarks største virksomheder inden for hoteller, konferencer, messer og hospitality. Her har Andersen & Heegaard A/S indgået en serviceaftale på sprinkleranlæg: ”Andersen & Heegaard vil være en teknisk samarbejdspartner i huset, og for de opgaver der medfølger. Sprinkler er kernekompetencen i vores to-sidet samarbejde.”, siger driftschef i BCHG Martin Groth.

Andersen & Heegaard sikrer faste lovpligtige eftersyn af sprinkleranlæg efter DBI retningslinje 251/4001. Det gør vi også for BCHG og afdækker derved et behov, som driftschef omtaler som ’uundværligt’.

Vores kompetence inden for sprinkler er afgørende for driften af BCHG, men værdien for kunden ligger også i vores samarbejde: ”Vi er et stort hus, hvor det er vigtigt at vores samarbejdspartnere besidder viden om vores arbejdsgange, så vi sikrer en optimal drift.”, fortæller Martin Groth. Andersen & Heegaard prioriterer at etablere faste teknikere til faste kunder. Det giver mening for alle parter i samarbejdet.

Udover sprinklerdelen vil vores faglighed inden for VVS og el også indgå i driften og vedligeholdelse for BCHG.

Behøver vi sige, at vi glæder os over samarbejdet?

Foto credit: BC Hospitality Group

© Copyright - Andersen & Heegaard A/S