Projektleder Trainee

Projektleder Trainee

Skal byggeri være din vej ind på arbejdsmarkedet?

”Vi har brug for det mindset som de nyuddannede kommer med og lade deres høje faglighed præge, hvordan vi arbejder med projektledelse og byggeri.”, fortæller vores direktør. I Andersen & Heegaard udbyder vi derfor et traineeforløb i rollen som projektleder til dig som vil arbejde med tekniske installationer og blive klogere på byggeri.

I trainee som projektleder

Din faglige viden tager du med til brug på byggepladsen og vores kontor i Brøndby. I et
traineeforløb hos Andersen & Heegaard kan du se frem til:

  • Indsigt i byggebranchens mange facetter fra kalkulation til projektledelse.
  • Nye kompetencer inden for de tekniske fag (VVS og EL), ledelse, projektstyring mm.
  • Brug af al din faglige viden og inddragelse i spændende byggesager for en række store erhvervskunder.
  • Beskæftigelse med energioptimerende løsninger.
  • Fællesskab i en tværfaglig og social forretning.

Du kommer med

Din bedste forudsætning i rollen er en håndværksmæssig baggrund eller god teknisk forståelse for bygningsinstallationer. Vi forestiller os at du:

  • For nylig har færdiggjort din uddannelse som ingeniør, bygningskonstruktør eller installatør.
  • Har gode kommunikationsevner og smag for ledelse.
  • Bruger din robusthed, der hvor du kan møde udfordringer.
  • Arbejder løsningsorienteret og struktureret i målet om at få enderne til at mødes.

Andersen & Heegaard er midt i en vækstrejse, og for at fortsætte den rejse kræver det de bedste medarbejdere ombord. Vi håber du vil med!

Hvem er Andersen & Heegaard?

Vi er over 300 medarbejdere, som arbejder med byggeri i det ganske land. Vi arbejder med teknik, men frem for alt arbejder vi sammen og på tværs af fagligheder. Hos A&H er vi KLAR, hvilket indebærer værdierne Kvalitet, Ligeværdighed, Ansvar og Respekt. De værdier rammesætter vores hverdag, og dem skal du selvfølgelig kunne se dig selv i.

Skal stillingen være din?

Du kommer til at have fast arbejdsplads på Knudslundvej i Brøndby. Der er tale om en fuldtidsstilling på 37 timer, hvor aflønning vil være iht. kvalifikationer. Vi er mere end klar til at modtage dit CV og din ansøgning, som vi behandler løbende.

Send det til HR-chef Anna Magaard på anna@aogh.net, og gør det senest fredag den 17. november 2023. Hvis du har spørgsmål til stillingen, kan du kontakte vores administrerende direktør Mads Bengtsson på telefon: 20 80 46 57.

Andersen & Heegaard opfordrer alle kvalificerede ansøgere uanset alder, køn, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge stillingen.