Udtalelser

Christian Pedersen, Maskinmester

Vores flerårige samarbejde med Andersen & Heegaard har altid budt på professionalisme og god kommunikation parterne imellem. Jeg oplever virksomheden som en stærk samarbejdspartner indenfor sine primære fagområder i de projekter, vi har løst sammen. Andersen & Heegaard har været med til at løse  komplekse udfordringer med stor professionalisme, overholder aftalerne og sender altid dygtige fagfolk, der får løst opgaven. Her hos os vægter vi tillid og fast personale, idet vores bygninger er i drift og kræver et vist kendskab og forståelse for fredet og bevaringsværdige bygninger. De krav formår A&H at efterkomme.

Anders Klingbeil, Bygherre

360 North har som Bygherrer arbejdet sammen med Andersen & Heegaard på VVS projekter på indtil flere af vores ejendomme. Vi som bygherrer har oplevet Andersen & Heegaard som en meget professional samarbejdspartner, som vi undervejs i entrepriserne har haft gode saglige dialoger med, også om emner som økonomi, snitflader og andre forhold som normalt kan føre til konflikter. Andersen & Heegaard er løsningsorienteret og værdsætter i lighed med os, den åbne og ærlige dialog. Jeg kan på den baggrund give dem mine anbefalinger. For uddybende kommentarer står jeg gerne til rådighed.

Martin Alm, Rådgiver

Vi har på en større byggesag i Kastrup haft Andersen & Heegaard A/S med som hovedentreprenør. Sagen omhandlede renovering af brugsvands- og afløbsinstallationer i 160 boliger, og det har været en sand fornøjelse at samarbejde med Andersen & Heegaard igennem hele processen. De har leveret et flot stykke arbejde i lejlighederne og håndteret alle beboerne på fornemmeste vis. De har ligeledes været med til at løse uforudsete problemer med stor professionalisme. Det er bestemt ikke sidste gang, at Andersen & Heegaard bliver budt ind på vores projekter.”

Jan Christensen, Rådgiver

Mit mangeårige samarbejde med Andersen & Heegaard har altid budt på professionalisme og god kommunikation parterne imellem. Jeg oplever virksomheden som videnstung indenfor sine primære fagområder og dermed også som en god teknisk sparringspartner i de projekter vi har løst sammen. I ledelse af deres byggeprojekter varetager de beboernes behov og er omhyggelige med at møde beboerne i øjenhøjde. De har styr på deres faglighed, overholder tidsplanen og efterlader altid en ryddelig byggeplads.

Michael Andersen, VVS- og Energirådgiver

Andersen & Heegaard’s team på byggepladsen løste opgaven med udskiftning af vandinstallationer med en fin beboervenlig tilgang til arbejdet. Et godt samarbejde med ejendommens vicevært og Holmsgaard Ingeniører resulterede i, at rigtig mange af beboerne fik en positiv oplevelse af mødet med håndværkerne, til trods for at de manglede vand skiftevis i badeværelse eller køkken. Til glæde for både håndværkere og beboere blev tidsplanen optimeret og afkortet af Andersen & Heegaard, og således kunne beboerne før sommer igen få fuld rådighed over de fælles gårdarealer.

© Copyright - Andersen & Heegaard A/S