Vi udvider med endnu en afdeling

Det er under et år siden at Andersen & Heegaard åbnede en afdeling i Kolding, og dermed kunne kalde sig landsdækkende. Nu udvider forretningen med en tredje lokation centralt beliggende på Fyn med direktør Rune Kath i spidsen.

 

Det var med smil og håndtryk at direktør Rune Kath tog imod de to nye medarbejdere, Allan Halberg og Jimmi Algreen Møller på adressen i Kolding. Snart vil de dog være at finde i den nye afdeling i Odense, der ligesom afdelingerne i Brøndby og Kolding udbyder alle tekniske fag.

Den store mængde arbejde på Fyn skaber behov for vores nye lokation i Odense. Vi ønsker at være tæt på kunderne og bevare nærheden i samarbejdet, som skaber det bedste grundlag for at handle og eksekvere.”, fortæller direktør Rune Kath om udvidelsen.

Andersen & Heegaard har blandt andet opstartet en 4-årig rammeaftale med Middelfart Kommune, og ser frem til at servicere endnu flere kunder på Fyn og omegn som en del af den landsdækkende service.

Effekten af det flade og jordnære

Andersen & Heegaard er på bare det seneste år vokset med knap 100 nye medarbejdere, hvoraf Allan Halberg er den nye afdelingsleder i Odense: ”Jeg har en rigtig god mavefornemmelse omkring vores samarbejde, og klikker lige ind i den jordnære kultur og de værdier, som er i Andersen & Heegaard.”.

De dygtige og kompetente medarbejdere er altafgørende i forretningen, der i forbindelse med udvidelsen fokuserer på netop at bibeholde den eksisterende kultur: ”Vores flade og lavpraktiske tilgang har en god effekt. Vi formår at tiltrække dygtige og kompetente medarbejdere, hvilket er til stor glæde for både os og vores kunder.”, forklarer Rune Kath, som får sin vante gang i både Kolding og Odense.

 

Andersen & Heegaard er en tværfaglig teknikentreprenør med kompetencer inden for VVS, el, sprinkler, ventilation, ABA og CTS. Virksomheden beskæftiger 110 elektrikere og 160 VVS-teknikere og har rødder tilbage
til år 1828. Udover den nye lokation i Odense, har A&H hovedsæde i Brøndby og en afdeling i Kolding.

For yderligere information kan administrerende direktør for Andersen & Heegaard Vest, Rune Kath, kontaktes på tlf. 41 49 53 00 eller mail rune@aogh.net.