VVS-beregner som er hurtig på lommeregneren

VVS-beregner som er hurtig på lommeregneren

VVS-beregner

Der er fart på udviklingen i Andersen & Heegaard, som nu har brug for hurtige hænder på lommeregneren i vores afdeling i Brøndby. Som VVS-beregner skal du være nøglen til levering af skarpe priser – så sørger vi for at levere spændende erhvervsprojekter, der kan komme under din lup.

Kom med på udviklingsrejsen

Som VVS-beregner bliver du en del af et humørfyldt og skarpt beregnerteam på vores adresse i Brøndby. Du vil få mulighed for at arbejde med spændende, og teknisk udfordrende beregneropgaver indenfor både nybygning og renovering, og primært varetage:

  • Kalkulation af installationer, herunder opmåling.
  • Indhentning af tilbud fra underentreprenører.
  • Vurdere udbudsmaterialernes betingelser og deltage i kontraktforhandlinger.
  • Planlægning og organisering samt deltagelse i besigtigelser og formøder.
  • Sparring med vores projektafdeling og overdragelse af sager, når tilbud er blevet til kontrakt.

Din personlige værktøjskasse

Du trives på en dynamisk arbejdsplads, hvor du selv administrerer din dag. Du er effektiv, du er den der danner overblik og samler trådene. Med et smil på læben og forkant på opgaver, håber vi at du kan sige ja til følgende:

  • Din baggrund er VVS-installatør eller tekniker.
  • Du har erfaring med CalWin, Revit og Bluebeam (ikke et krav).
  • Du trives med at være en del af en afdeling og en virksomhed, som er under fortsat udvikling.
  • Du er udadvendt og formår at samarbejde på en åben og positiv måde.
  • Du forstår at se risici og muligheder og arbejder målrettet mod at imødekomme disse.

Hvem er Andersen & Heegaard?

Vi er over 300 medarbejdere som arbejder med byggeri i det ganske land, og har afde- linger i Brøndby, Odense og Kolding. Vi arbejder med teknik, men frem for alt arbejder vi sammen og på tværs af fagligheder. Hos A&H er vi KLAR, hvilket indebærer værdierne Kvalitet, Ligeværdighed, Ansvar og Respekt. De værdier rammesætter vores hverdag, og dem skal du selvfølgelig kunne se dig selv i.

Du kommer til at have fast arbejdsplads på Knudslundvej 33 i Brøndby, og have et fast samarbejde med vores øvrige afdelinger og referere til vores tilbudschef. Der er tale om en fuldtidsstilling på 37 timer som er til besættelse hurtigst muligt. Aflønning vil være iht. kvalifikationer.

Søg stillingen

Vi er klar til at modtage dit CV og din ansøgning, som du skal sende til afdelingschef Kasper Skaaning på kasper@aogh.net. Hvis du har spørgsmål til stillingen kan du fange Kasper på tlf. 81 77 69 63.

Andersen & Heegaard opfordrer alle kvalificerede ansøgere uanset alder, køn, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge stillingen.