VVS- og sprinklertekniker

VVS- og sprinklertekniker

VVS- og sprinklertekniker

Hvis du i dit arbejde har kunden i centrum, så vil vi have dig i centrum. Hvis du har styr på din værktøjskasse, sørger vi for udfordrende opgaver, hvor du kan få lov at bruge den. Hvis du vil være en del af et teknisk hold, så har vi reserveret en plads til dig.

Der står stolthed i blikket, når vi kalder os tværfagligt teknikhus med høj faglighed. Vores kompetencefelt rummer VVS, sprinkler, ventilation, el, CTS og ABA, og til lige præcis det har vi brug for VVS- og sprinkler-teknikere. Selvom du ikke er uddannet eller har kendskab til sprinkleropgaver på serviceniveau, skal det ikke være en hindring. Vi vil gerne bruge den nødvendige tid på en god oplæring, så du bliver tryg i din hverdag og nye opgaveområde. Det vigtigste er, at du har lyst til at lære!

Som VVS- og sprinkler tekniker vil du varetage alt fra store til mindre opgaver, og du vil
primært skulle arbejde i Storkøbenhavn. Du passer særligt godt ind, hvis du kan tjekke
følgende af:

  • Du er serviceminded, da du er frontfiguren hos vores kunder
  • Du kan arbejde selvstændigt og tage beslutninger, hvor det er nødvendigt
  • Du leverer arbejde af høj kvalitet og har en positiv indstilling
  • Du har kørekort (kat. B)

I samarbejde med dine nye kollegaer bliver du en del af en kørende vagtordning på
VVS og sprinkler

Vi tilbyder:

  • En stilling med varierende og udviklende arbejdsopgaver indenfor et kundesegment baseret på shoppingcentre, plejecentre og erhverv
  • Løbende efteruddannelse inden for dit arbejdsområde
  • En leder der tager telefonen, når du ringer og en arbejdsplads som værdsætter sine medarbejdere lige så højt som sine kunder
  • Løn efter kvalifikationer
  • Overenskomst mellem Tekniq og Blik & Rør

Lidt om os

Vi er over 200 medarbejdere som arbejder med byggeri på hele Sjælland. Vi arbejder med teknik, men frem for alt arbejder vi sammen og på tværs af fagligheder. Hos A&H er vi KLAR, hvilket indebærer værdierne Kvalitet, Ligeværdighed, Ansvar og Respekt. De værdier rammesætter vores hverdag, og dem skal du selvfølgelig kunne se dig selv i.

Søg stillingen

Hvis du er interesseret i stillingen skal du kontakte serviceleder. Peter Green på tlf. 23 22 07 12, og vi indkalder løbende til samtale. Der indhentes straffeattest i forbindelse med ansættelse.

Andersen & Heegaard opfordrer alle kvalificerede ansøgere uanset alder, køn, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge stillingen.