El-beregner med blik for byggeriets behov

El-beregner med blik for byggeriets behov

El-beregner med blik for byggeriets behov

”Vores nye beregner skal kunne se på tegningen og vide, hvor mange stikkontakter, der skal ind- regnes”, siger din nye chef. Vi er på jagt efter en el-beregner som har styr på byggeri og tal, som gerne må hedde noget andet end Rasmus. Læs her hvorfor 👇

Som beregner vil du blive en del af vores veletablerede tilbudsafdeling. Dine fornemmeste opgaver lyder på:

  • Kalkulation og beregning af el-entrepriser.
  • Indhentning af tilbud fra leverandører og underentreprenører.
  • Deltagelse i besigtigelser og sagsoverdragelser.
  • Samarbejde og sparring med kollegaer i tilbudsafdelingen og øvrige afdelinger på tværgående projekter.

Din personlige værktøjskasse

Du kommer muligvis med en baggrund som beregner, formand eller projektleder. Uanset hvad, vil vi med glæde støtte dig i jagten på at blive en knivskarp beregner. Det vigtigste er følgende kompetencer fra din personlige værktøjskasse:

  • Interesse for byggeri med evnen til at se de installationsmæssige behov
  • Flair for tal og økonomi
  • Et struktureret og analytisk mindset, som tåler spontane sporskift
  • Fokus for energirigtige løsninger
  • Kendskab til Kalkia (ikke et krav)

Dine to nærmeste kollegaer synes at humor er det væsentligste kriterie for ansættelse. Desuden hedder de begge Rasmus, så det er en praktisk fordel, hvis du tilfældigvis hed- der noget andet!

Hvem er Andersen & Heegaard?

Vi er over 250 medarbejdere som arbejder med byggeri i det ganske land. Vi arbejder med teknik, men frem for alt arbejder vi sammen og på tværs af fagligheder. Hos A&H er vi KLAR, hvilket indebærer værdierne Kvalitet, Ligeværdighed, Ansvar og Respekt. De værdier rammesætter vores hverdag, og dem skal du selvfølgelig kunne se dig selv i.

Vi prioriterer at forblive og udvikle os til en god samarbejdspartner og arbejdsplads. Det vil du hurtigt kunne mærke, når du træder over vores dørtærskel i Brøndby.

Skal stillingen være din?

Hvis stillingen er noget for dig, så send din ansøgning og CV til tilbudschef Kasper Skaaning på mail kasper@aogh.net. Ved spørgsmål er du velkommen til at tage fat i Kasper på tlf. 81 77 69 63.

Andersen & Heegaard opfordrer alle kvalificerede ansøgere uanset alder, køn, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge stillingen.