Vi udbedrer forsikringsskader

Vi udbedrer forsikringsskader

Forsikringsskader

Når uheldet er ude, ved vi I Andersen & Heegaard, at tid og den rette faglighed er den vigtigste faktor, når vi taler om forsikringsskader.

Vi har alt det nødvendige udstyr og 24/7 vagttjeneste med egne teknikere både indenfor VVS og el, der rykker ud og stopper skaden. Vi besigtiger, opsporer og udbedrer forsikringsskader i hele landet, for nogle af de største forsikringsselskaber. Vi er effektive og præcise fordi der ikke er tid til andet – det ved både vi og vores kunder.

24/7 Forsikringsskadeafdeling

Tid er den vigtigste faktor. Derfor har vi i Andersen & Heegaards forsikringsskade afdeling:

  • Servicecenter med telefonvagt til håndtering af indkomne forsikringsskader og henvendelser indenfor normal arbejdstid.
  • 24/7 vagttjeneste med egne teknikere indenfor både VVS og el som rykker ud og stopper/udbedrer skaden.
  • Hurtig besigtigelse, normal gennemført indenfor to dage fra rekvirering.
  • Et stort netværk af loyale og pålidelige underentreprenører til mere tværfaglige opgaver.

Forsikringsskade = høj faglighed

Vi har det nødvendige udstyr og går ikke på kompromis med kvaliteten. Det sikrer den mest effektive arbejdsproces og optimal økonomisk løsning for alle involverede parter.

Vi hjælper alt fra private kunder til virksomheder og ejerforeninger, med udbedring af forsikringsskader. I Andersen og Heegaard har vi mange års erfaring med skadestop, udbedring og reetablering – så vi kan forlade sagen som før skaden opstod.
Vores teknikere og fagekspertise gør at vi kan udbedre alt fra brud på synlige rør, skjulte installationer, skader på kloak og stormskader.

Lækagesporing – Vi ser skarpt, når skaden er skjult!

Som specialister i lækagesporing kan vi finde lækager på skjulte rør og kabler, i bygninger og terræn. Det gør at vi med præcisering kan udpege det sted hvor skaden ligger. Vi er effektive og eksekverende – fordi der ikke er tid til andet. Læs mere om lækagesporing her.
Vores teknikere inden for lækagesporing er erfarne, og er vant til at begå sig i både erhverv og for private forsikringstagere. Fordi feltet er så specialiseret, oplærer vi egne teknikere inden for området.

Forsikring

For nogle af landets største forsikringsselskaber besigtiger, opsporer og udbedrer vi forsikringsskader på hele Sjælland.

  • VVS

  • El

  • Lækagesøgning

  • Multiseal

  • Kloak

Udfyld formularen

Så kontakter vi dig hurtigst muligt

Udtalelser fra vores samarbejds­partnere

Indregulering på blandesløjfer med mere har mindsket vores problemer med kulde og varme, hvilket er vigtigt i en gammel bygning. Andersen & Heegaard har som teknisk sparringspartner bidraget til beslutningen om denne optimering. Både vand og varme har stor indflydelse på operationer, vaskemaskiner og autoclaver. Derfor er A&H en vigtig spiller i driften.

Lars Erikson, Teknisk chef
Aleris Hamlet

Kæmpe tak til Andersen og Heegaard for et hurtigt og godt samarbejde. Håndvaskestationer stod klar onsdag morgen da de første skoleelever vendte glade og forventningsfulde tilbage til deres skoler i Hvidovre. Andersen og Heegaard har i processen leveret kvalitet og service på et meget højt niveau og matcher dermed ambitionsniveauet i Hvidovre Kommunes Center for Skole og Uddannelse til fulde. Herfra gives der den varmeste anbefaling af Andersen og Heegaard.

René Rasmussen Sjøholm, Centerchef for Skole og Uddannelse
Hvidovre Kommune

Vi havde en mangel på koldt vand i nogle specifikke butikker, og det problem har A&H været med til at løse. Sprinkleren har altid kørt. Og det er en fordel for os at det ikke er tidskrævende, da vi så kan bruge tiden på andre opgaver.

Kim Oddermose, Driftschef Slotsarkaderne
Hillerød

Vi oplever Andersen & Heegaard som en samarbejdspartner, der har fokus på service og arbejder løsningsorienteret. Hvis vi har vandskader …

Morten Weiss, Faglig leder
ATP Ejendomme

Kontakt os
close slider