Vi udbedrer forsikringsskader

Vi udbedrer forsikringsskader

Forsikringsskader

Når uheldet er ude, ved vi I Andersen & Heegaard, at tid og den rette faglighed er den vigtigste faktor, når vi taler om forsikringsskader.

Vi har alt det nødvendige udstyr og 24/7 vagttjeneste med egne teknikere både indenfor VVS og el, der rykker ud og stopper skaden. Vi besigtiger, opsporer og udbedrer forsikringsskader i hele landet, for nogle af de største forsikringsselskaber. Vi er effektive og præcise fordi der ikke er tid til andet – det ved både vi og vores kunder.

24/7 Forsikringsskadeafdeling

Tid er den vigtigste faktor. Derfor har vi i Andersen & Heegaards forsikringsskade afdeling:

  • Servicecenter med telefonvagt til håndtering af indkomne forsikringsskader og henvendelser indenfor normal arbejdstid.
  • 24/7 vagttjeneste med egne teknikere indenfor både VVS og el som rykker ud og stopper/udbedrer skaden.
  • Hurtig besigtigelse, normal gennemført indenfor to dage fra rekvirering.
  • Et stort netværk af loyale og pålidelige underentreprenører til mere tværfaglige opgaver.

Forsikringsskade = høj faglighed

Vi har det nødvendige udstyr og går ikke på kompromis med kvaliteten. Det sikrer den mest effektive arbejdsproces og optimal økonomisk løsning for alle involverede parter.

Vi hjælper alt fra private kunder til virksomheder og ejerforeninger, med udbedring af forsikringsskader. I Andersen og Heegaard har vi mange års erfaring med skadestop, udbedring og reetablering – så vi kan forlade sagen som før skaden opstod.
Vores teknikere og fagekspertise gør at vi kan udbedre alt fra brud på synlige rør, skjulte installationer, skader på kloak og stormskader.

Lækagesporing – Vi ser skarpt, når skaden er skjult!

Som specialister i lækagesporing kan vi finde lækager på skjulte rør og kabler, i bygninger og terræn. Det gør at vi med præcisering kan udpege det sted hvor skaden ligger. Vi er effektive og eksekverende – fordi der ikke er tid til andet. Læs mere om lækagesporing her.
Vores teknikere inden for lækagesporing er erfarne, og er vant til at begå sig i både erhverv og for private forsikringstagere. Fordi feltet er så specialiseret, oplærer vi egne teknikere inden for området.

Miljørigtig reparation med Multiseal

Vi har valgt en ressourcebesparende og miljørigtig løsning når det kommer til skadesudbedring. Vi arbejder med produktet Multiseal, som er et flydende tætningsmiddel, som har været anvendt i mere end 40 år.

Hvis du vil undgå at brække vægge og gulv op, er Multiseal en mulig løsning. Det tilsættes til vandet i et lukket kredsløb for at tætne den skjulte lækage. Det er et naturprodukt og opnår hærdning, når det kommer i kontakt med CO2.

Multiseal er en løsning der holder og giver permanent forsegling af en lækage.

Multiseal findes i forskellige udgave alt efter hvilken type system, produktet skal anvendes i. Det kan eksempelvis bruges til lukkede kredse i fjernvarmesystemer, alle varmeanlæg med oliefyr eller brændselskedler, gulvvarmesystemer, afløbs- og kloaksystemer. Hvis arbejdet skal udføres korrekt, skal du have fat i en specialist. Det kan vi selvfølgelig være behjælpelige med i Andersen & Heegaard.

“Tusind tak for hurtig ekspedition af sagen her i Virum. Det er vi meget glade for.
Og kæmpe ros til René, Henrik og Mark for bare at levere.
Tak”

Ketil, Virum

“Jeg vil blot udtrykke vores meget store tilfredshed med det arbejde som jeres folk har udført i forbindelse med en forsikringsskade. Siden september har der været diskussioner og forskellige løsninger fremme, men da jeres team med René og Henrik og Jimmi Jensen kom ind i sagen blev den med det samme afklaret på netop den måde, som vi hele tiden har ønsket. Fredag 4. marts gennemførte de en omlægning af vandtilførslen til huset . Det var en vanskelig opgave, hvor vi bl.a. gerne ville bevare en stor busk. Den blev gravet forsigtigt op og senere genplantet. Der blev anlagt en ny tilførsel af hovedvandledningen ind i huset. Det hele blev klaret på dagen og vi er meget tilfredse. I må gerne hilse René, Henrik og Jimmi og sige tak for et godt udført arbejde.”

Jesper, Gentofte

Forsikring

For nogle af landets største forsikringsselskaber besigtiger, opsporer og udbedrer vi forsikringsskader på hele Sjælland.

  • VVS

  • El

  • Lækagesøgning

  • Multiseal

  • Kloak

Udfyld formularen

Så kontakter vi dig hurtigst muligt

Udtalelser fra vores samarbejds­partnere

Vi oplever Andersen & Heegaard som en samarbejdspartner, der har fokus på service og arbejder løsningsorienteret. Hvis vi har vandskader …

Morten Weiss, Faglig leder
ATP Ejendomme

Indregulering på blandesløjfer med mere har mindsket vores problemer med kulde og varme, hvilket er vigtigt i en gammel bygning. Andersen & Heegaard har…

Lars Erikson, Teknisk chef
Aleris Hamlet

Kæmpe tak til Andersen og Heegaard for et hurtigt og godt samarbejde. Håndvaskestationer stod klar onsdag morgen da de første skoleelever…

René Rasmussen Sjøholm, Centerchef for Skole og Uddannelse
Hvidovre Kommune

Kontakt os
close slider