Energi­optimering

Energi­optimering

Energi­optimering

Ønsker I at reducere omkostningerne til energi i jeres bygninger? Det kan være besparelser i forbruget af: strøm, vand, varme, køling, eller analyser.

Hos Andersen & Heegaard leverer vi i energioptimerende løsninger. Det giver et grønt afkast på økonomien, vores klima, og optimerer energiforbruget i bygninger. Vi hjælper jer i gang og kan projektere en energioptimerende renovering såvel som en supplerende installation.

Vi ta’r jer i hånden

Energioptimering er et bredt og vigtigt fokusområde, når vi taler om byggeri. Andersen & Heegaard tilbyder følgende optimeringer:

Vi har en gennemprøvet metode i tre trin, hvor I undervejs har fuldt overblik over investering, gevinst og plan:

Vi ønsker at efterlade grønne aftryk, ikke bare på vores kunders vegne, men også vores egne. Derfor har vi en langsigtet plan for vores arbejde med CSR og verdensmål. Vi har udvalgt tre områder, vi arbejder med: Lærlinge, energioptimering og affald.

1. Analyse

 • Energiteknolog inspicerer
 • Optimeringsmuligheder
 • Økonomisk beregning
 • Tilbud

2. Installation

 • Planlægning
 • Materialevalg
 • Installation og afprøvning
 • Dokumentation

3. Service

 • Kundetilfredshed
 • Vagtservice
 • Indregulering
 • Kvalitetskontrol
 • Fjernovervågning

Vi støtter op om verdensmålet ’Bæredygtig energi’ – både hos os selv og sammen med vores kunder.

Andersen & Heegaard arbejder med energioptimering som en del en bæredygtig udvikling i byggebranchen og den eksisterende byggemasse. Det resulterer i miljømæssige og økonomiske besparelser for både mennesker og planet.

I Andersen & Heegaard har vi arbejdet med forsyning i 200 år. Vi startede med at støbe rør for at muliggøre vand- og varmeforsyning, og den dag i dag leverer vi også el. Et fokus på energioptimering i vores arbejde med CSR medvirker forsyning fra bæredygtige energikilder og en reduktion af energiforbrug. Det vil vi se meget mere af i A&Hs arbejde og løsninger.

Hvad gør vi?

Optimering og grønne løsninger til energi er noget vi i høj grad beskæftiger os med i Andersen & Heegaard. Installationer af varmepumper, LED-belysning, solcelleløsninger og CTS-anlæg giver alle mulighed for at reducere energiforbrug samt overvåge og optimere forsyningsprocessen. Det er noget som vi kan vejlede i og installere i alle typer af bygninger.

På vores hovedkontor arbejder vi også med bæredygtig energi. I indretningen indgår LED-belysning samt bevægelsessensorer på lys og vand, så vi undgår spild. Vi øger hele tiden procenten af el-biler i vores bilflåde, som i april 2024 udgør 20 % af vores samlede bilflåde.

Hvad vil vi?

Det er ikke blot vores logo, der skal være grønt. Der skal vores løsninger også. Vi er godt på vej, og arbejder med energioptimering hver dag, men vil gerne gøre besparelsen og optimeringen mere tydelig for vores kunder.

Vi vil køre projekter med energioptimering for øje, og sørge for at bidrage med forbedringsforslag til vores kunder baseret på netop dette. På den måde øger vi mængden af grøn energi og nedbringer eksempelvis brugen af fossilt brændstof og sort energi.

Udfyld formularen

Så kontakter vi dig hurtigst muligt

Udtalelser fra vores samarbejds­partnere

Vi oplever Andersen & Heegaard som en samarbejdspartner, der har fokus på service og arbejder løsningsorienteret. Hvis vi har vandskader …

Morten Weiss, Faglig leder
ATP Ejendomme

Indregulering på blandesløjfer med mere har mindsket vores problemer med kulde og varme, hvilket er vigtigt i en gammel bygning. Andersen & Heegaard har…

Lars Erikson, Teknisk chef
Aleris Hamlet

Kæmpe tak til Andersen og Heegaard for et hurtigt og godt samarbejde. Håndvaskestationer stod klar onsdag morgen da de første skoleelever…

René Rasmussen Sjøholm, Centerchef for Skole og Uddannelse
Hvidovre Kommune

Kontakt os
close slider