Værdier

Værdier

Andersen & Heegaard: Værdisæt

Hos Andersen & Heegaard arbejder vi for et bæredygtigt samarbejde med både medarbejdere, kunder og øvrige interessenter. Vi har et ansvar for vores samarbejder, og har defineret et værdisæt på baggrund af de værdier og ønsker, vi vælger at bygge vores forretning op omkring:

Kort sagt er vi KLAR. Andersen & Heegaard står for kvalitet, ligeværdighed, ansvar og respekt.

  • Kvalitet: Vi laver det rigtigt første gang
  • Ligeværdighed: Vi snakker ikke om hinanden, men med hinanden
  • Ansvar: Vi tager ansvar for vores løsninger
  • Respekt: Vi behandler andre, som vi ønsker andre behandler os

En ansvarlig forretning

I Andersen & Heegaard har vi arbejdet med forsyning i 200 år, og som teknisk leverandør har vi et stort ansvar. Både overfor kunder, men også for medarbejdere og vores samfund generelt. I ansvar indgår vores overholdelse af alle nationale love og reguleringer, internationale konventioner samt gældende standarder relaterede til menneskerettigheder, sundhed og sikkerhed, arbejdstagerrettigheder, miljø og anti-korruption. Samtidig stiller vi også krav til entreprenører, underentreprenører og rådgivere om overholdelse af løn- og arbejdsforhold i henhold til danske overenskomster og dansk lovgivning.

Vi står til ansvar for vores løsninger, da vi har taget en beslutning om at levere arbejde af kvalitet hver gang og første gang.

Med respekt for mennesker

Som en del af vores værdisæt arbejder vi med respekt og ligeværdighed. Det betyder at vi overholder de internationalt anerkendte menneskerettigheder og konventioner vedrørende arbejdsvilkår. Det samme forventer vi af vores leverandører, kunder og samarbejdspartnere.

Ordentlige ansættelsesforhold er en selvfølge. Vi diskriminerer ikke i Andersen & Heegaard og yder en ligeværdig behandling uanset køn, etnicitet, religion, seksuel orientering og øvrige relevante forhold.

Humøret er højt og tonen er frisk på vores adresse i Brøndby, men respekten forbliver gensidig.

Vores værdisæt er gældende både internt og eksternt i vores virksomhed, og bruges derfor som et adfærdskodeks medarbejderne imellem, i det arbejde, vi leverer for vores kunder og overfor øvrige samarbejdspartnere.

Udfyld formularen

Så kontakter vi dig hurtigst muligt

Udtalelser fra vores samarbejds­partnere

Vi oplever Andersen & Heegaard som en samarbejdspartner, der har fokus på service og arbejder løsningsorienteret. Hvis vi har vandskader …

Morten Weiss, Faglig leder
ATP Ejendomme

Indregulering på blandesløjfer med mere har mindsket vores problemer med kulde og varme, hvilket er vigtigt i en gammel bygning. Andersen & Heegaard har…

Lars Erikson, Teknisk chef
Aleris Hamlet

Kæmpe tak til Andersen og Heegaard for et hurtigt og godt samarbejde. Håndvaskestationer stod klar onsdag morgen da de første skoleelever…

René Rasmussen Sjøholm, Centerchef for Skole og Uddannelse
Hvidovre Kommune

Kontakt os
close slider