Kommuner

Kommuner

Kommuner

For flere danske kommuner leverer vi håndværkerydelser i forbindelse med rammeaftaler.

Som driftsansvarlig har du fokus på den grundlæggende drift og forsyning til de kommunale ejendomme, og det kan vi være behjælpelige med.

Sikker drift og hurtig udrykning

I kommunale ejendomme er mange mennesker afhængige af fast forsyning og drift. Det skaber forstyrrelser på plejehjem, børnehaver og skoler, hvis vandet skal lukkes eller strømmen afbrydes. Det kan dog være en nødvendighed, og det er vi vant til at håndtere i A&H.

Vi er på forkant med jeres installationer og kan ved en teknisk gennemgang definere forbedringsforslag, der mindsker risikoen for driftsnedbrud- og afbrydelser.

Ligesom de tekniske installationer, arbejder vi også i døgndrift. I et samarbejde med Andersen & Heegaard indgår derfor vores døgnvagt. Døgnvagten står til jeres rådighed og varetager en genetablering af driften. Vi dækker hele Sjælland og har altid en dygtig tekniker i nærheden af jeres lokation.

For kommuner varetager vi fast service og projekter i både stor og lille skala.

Energioptimering af installationer

Mange kommuner arbejder løbende med at forbedre og energioptimere deres installationer i ønsket om en grønne bundlinje, optimering af ressourcer og ikke mindst mindske deres udledning af CO2.

Det kan Andersen & Heegaard være behjælpelig med.
Vi arbejder med energioptimering hos en lang række kunder både i den offentlige og private sektor, hvor vi rådgiver, prissætter og foretager de pågældende installationer.

Udfyld formularen

Så kontakter vi dig hurtigst muligt

Udtalelser fra vores samarbejds­partnere

Vi oplever Andersen & Heegaard som en samarbejdspartner, der har fokus på service og arbejder løsningsorienteret. Hvis vi har vandskader …

Morten Weiss, Faglig leder
ATP Ejendomme

Indregulering på blandesløjfer med mere har mindsket vores problemer med kulde og varme, hvilket er vigtigt i en gammel bygning. Andersen & Heegaard har…

Lars Erikson, Teknisk chef
Aleris Hamlet

Kæmpe tak til Andersen og Heegaard for et hurtigt og godt samarbejde. Håndvaskestationer stod klar onsdag morgen da de første skoleelever…

René Rasmussen Sjøholm, Centerchef for Skole og Uddannelse
Hvidovre Kommune

Kontakt os
close slider