Teknisk installation & service

Teknisk installation & service

Teknisk installation og service

De tekniske installationer hænger sammen. Når vi i Andersen & Heegaard rykker ud, oplever vi at tværfaglig viden og erfaring gør en stor forskel.

F.eks. kan optimering af ventilation både handle om frekvensomformere, varme- og køleflader samt filtre. Eller noget helt andet, som kræver viden om central tilstandsstyring. Derfor arbejdet vi tværfagligt, og kan løse tekniske udfordringer, der hvor årsagen findes.

  • Service

  • Entreprise

  • Specialer

Hos Andersen & Heegaard leverer vi både entrepriser og service på de tekniske installationer. Desuden har vi dybe kompetencer indenfor både: pharma, industri, forsikring, og medicinsk udstyr.

Som kunde hos os har du derfor en teknisk leverandør, som leverer både entreprise projekter og service. Det betyder, at du får sammenhæng i hele byggeriet. I alle faser. Både projektering, udførsel, ibrugtagning, og service.
Vi kan bistå med indregulering og efterfølgende levere service, som sikrer: Lovlighed, overholdelse af servicekrav, lang holdbarhed, og løbende optimering på energiforbrug og indeklima.
Som kunde i Andersen & Heegaard får du en leverandør, som sender de helt rigtige tekniske kompetencer til opgaven. Vores teknikere løser netop det du har brug for med fokus på kvalitet. Vores samarbejde handler om at forstå opgaven og løse den på bedste måde i fællesskab. Det kalder vi ligeværdighed. Vores serviceledere gør sig umage med at finde årsagen. Det kalder vi at tage ansvar. Vi gør det med fokus på fuld tilfredshed med opgaven, og med fokus på dig som vores kunde. Det kalder vi respekt. Tilsammen er det vores værdisæt – at være KLAR.

Udfyld formularen

Så kontakter vi dig hurtigst muligt

Udtalelser fra vores samarbejds­partnere

Vi oplever Andersen & Heegaard som en samarbejdspartner, der har fokus på service og arbejder løsningsorienteret. Hvis vi har vandskader …

Morten Weiss, Faglig leder
ATP Ejendomme

Indregulering på blandesløjfer med mere har mindsket vores problemer med kulde og varme, hvilket er vigtigt i en gammel bygning. Andersen & Heegaard har…

Lars Erikson, Teknisk chef
Aleris Hamlet

Kæmpe tak til Andersen og Heegaard for et hurtigt og godt samarbejde. Håndvaskestationer stod klar onsdag morgen da de første skoleelever…

René Rasmussen Sjøholm, Centerchef for Skole og Uddannelse
Hvidovre Kommune

Kontakt os
close slider