COPENHAGEN ADMIRAL HOTEL

I smørhullet af København ligger Copenhagen Admiral Hotel. Hotellet er et 200 år gammelt, fredet pakhus med 366 hotelværelser. Andersen & Heegaard påbegyndte i 2017 renoveringen af de mange værelser, mens hotellet skulle forblive i drift.

Med ansvar for teknikentreprisen førte vi projektledelse på el, VVS, ventilation, klima og teknisk isolering. De moderniserede værelser blev udstyret med køl og friskluft samt state of the art panelstyring af varme, lys, gardiner og AV-udstyr.

Bygherre

Tekst

Hoved­entreprenør

Entreprise­størrelse90 mio. kr.
Byggeriets størrelse366 hotelværelser
Byggeperiode2018 – 2020

HOLCKENHUS

På den travle gade H. C. Andersens Boulevard i København ligger Holckenhus. Bygningen blev opført i 1891-1893, er inspireret af frank renæssance og er kendt for at huse danske kunstnere og atelier. Med skæve gulve, karnapper og hjørneværelser er Holckenhus ikke hvilken som helst entreprisesag. Hver af de 40 renoverede lejligheder var på over 200 kvm og krævede hver sin specialløsning i forhold til de nye installationer.

I bygningen varetog vi etablering af varmecentral, spraycoating samt brugsvands- og centralvarmeinstallationer.

Bygherre

DK Resi propco II
C/O 360 North Property Management
Ortlan Towers
Göteborg Plads 1, 9. sal
2150 Nordhavn

Hoved­entreprenør

Entreprise­størrelse14,8 mio. kr
Byggeriets størrelse40 boliger
ByggeperiodeDecember 2018 – september 2019

A/B BERINGPARKEN

Udskiftning af brugsvands- og afløbsinstallationer i boligbebyggelsen Beringparken 1, der ligger på det lange smalle grundstykke mellem Gammel Køge Landevej og Køge Bugt Banen. Beringparken 1 skulle, set fra Gammel Køge Landevej, markere begyndelsen af storbyen København. Bebyggelsen er opført umiddelbart efter anden verdenskrig og er tegnet af den kendte danske arkitekt Kay Fisker i et dansk, traditionelt og funktionalistisk udtryk. Vores arbejde i Beringparken skal sikre beboerne i de 168 lejligheder nye installationer, og vi arbejder derfor både i køkken og bad i projektperioden.

Bygherre

A/B Beringparken 1
Gammel Køge Landevej 249A+B – 261A+B
2650 Hvidovre

Hoved­entreprenør

Entreprise­størrelse12,3 mio. kr.
Byggeriets størrelse168 boliger
ByggeperiodeJuni 2019 – marts 2020

RØDOVRE BOLIGSELSKAB

Rødovre almennyttige Boligselskab består af 12 boligafdelinger, hvor der er familieboliger, ældreboliger, handicapboliger, ungdomsboliger og enkeltværelser. I afdeling 12 og 19 havde vi hovedentreprisen på vand-, varme- og afløbsinstallationer som foregik i lige over 200 boliger. Vi etablerede en skurpark ved ejendommene, hvor beboere havde mulighed for at træffe vores projektledere under hele processen.

Bygherre

Rødovre Boligselskab
Afdeling 12 + 19
Rødager Alle 93-121
2610 Rødovre

Hoved­entreprenør

Andersen & Heegaard A/S
Knudslundvej 33
2605 Brøndby

Entreprise­størrelse18,5 mio. kr.
Byggeriets størrelse208 boliger
ByggeperiodeApril 2019 – januar 2020

SLOTSARKADERNE

Slotsarkaderne i Hillerød er Nordsjællands største shoppingcenter med over 60 butikker. Med et årligt besøgstal på over 5 millioner, skal der være tjek på bygningens installationer, og gerne uden gener for den daglige drift. Andersen & Heegaard har et fast hold af teknikere, der sørger for driften af både VVS og sprinkler på lokationen.

”Vores samarbejde med Andersen & Heegaard har altid kørt rigtig godt. Vi havde en mangel på koldt vand i nogle specifikke butikker, og det problem har A&H været med til at løse.” udtaler driftschefen Kim Oddermose om samarbejdet, og tilføjer: “De folk der kommer, kender huset så godt, at de kan klare sig selv.”

RESTAURANT ALCHEMIST

Den verdenskendte restaurant Alchemist åbnede i sommeren 2019. Vi har været med hele vejen fra byggeriets start, og udfører fortsat drift og service på alle VVS-installationer i bygningen på Refshaleøen i København. Andersen & Heegaard har udført tekniske vandinstallationer således at Alchemist har tre forskellige typer vand til deres krævende arbejde. I samarbejde med Danfoss har vi etableret gulvvarme i både stueetagen og på balkonen. I vores arbejde med Alchemist er der fuld fokus på at drifte restauranten, hvorfor vores service og vedligehold tilpasses, så det ikke influerer med deres daglige arbejde.

CARLSBERG

Vores aftale med Carlsberg indebærer udførelse af løbende projekter i deres fredede og bevaringsværdige bygninger. Her har vi blandt andet installeret varmeanlæg i hele det gamle bryghus, varmeanlæg i Carlsberg museum, større ekspansionsanlæg for flere anlæg på området, udskiftning af pumper samt yderligere energioptimeringer og varetager generel drift og service. Projekterne udføres i både drifts- og kontorbygninger.

FSB

I 2020 vandt Andersen & Heegaard El rammeaftalen for FSB, som er Københavns største almene boligselskab. FSB har omkring 100 boligafdelinger i Københavnsområdet, og i afdelingerne Brønshøj, Nørrebro, Bellahøj samt Østerbro arbejder vores elektrikere med alt fra ødelagte stikkontakter til etablering af markiser og renovering af lejligheder.

STATENS SERUM INSTITUT

Andersen & Heegaard El er fagentreprenør på arbejdet i bygning 208, som renoveres til nye kontorfaciliteter. Byggeriet udføres med stort fokus på det arkitektoniske, og fremstår meget gennemført med mange eksklusive detaljer, som man ikke normalt ser i et kontorbyggeri. Mange originale dele fra bygningen bevares, bl.a. gulvbrædder og den synlige trækonstruktion.

Bygningen renoveres til nye kontorfaciliteter med stort fokus på det arkitektoniske. Byggeriet fremstår meget gennemført med mange eksklusive detaljer, som man ikke normalt ser i et kontorbyggeri. Mange originale dele fra bygningen bevares, bl.a. gulvbrædder og den synlige trækonstruktion.

Vi leverer UPS-anlæg, belysning samt dali lysstyring, PDS-installation samt øvrige kontorinstallationer.

Bygherre

Statens Serum Institut
Artillerivej 5
2300 København S

Fag­entreprenør

Entreprise­størrelse1,23 mio. kr
Byggeriets størrelseKontor i 3 plan
ByggeperiodeJanuar 2020 – august 2020

BELLA GRUPPEN

BC Hospitality Group er en af Danmarks største virksomheder inden for hoteller, konferencer, messer og hospitality. Med Bella Center, Bella Sky og det nye Bella Kongres, råder virksomheden over store bygninger, der stiller krav til de tekniske installationer. ”Andersen & Heegaard er en vigtig samarbejdspartner på den tekniske del vedrørende huset og de opgaver, vi har her.”, udtaler driftschef Martin Groth. Vi varetager alle typer af arbejde inden for VVS og el, men fordi BCHG råder over så stort et areal er vores kompetence inden for sprinkler af afgørende faktor.

Andersen & Heegaard sikrer faste lovpligtige eftersyn af sprinkleranlæg
efter gældende DBI retningslinje.

Udtalelser

Morten Weiss, Faglig leder

ATP Ejendomme

Vi oplever Andersen & Heegaard som en samarbejdspartner, der har fokus på service og arbejder løsningsorienteret. Hvis vi har vandskader …

Lars Erikson, Teknisk chef

Indregulering på blandesløjfer med mere har mindsket vores problemer med kulde og varme, hvilket er vigtigt i en gammel bygning. Andersen & Heegaard har…

René Rasmussen Sjøholm
Centerchef for Skole og Uddannelse
Hvidovre Kommune

Kæmpe tak til Andersen og Heegaard for et hurtigt og godt samarbejde. Håndvaskestationer stod klar onsdag morgen da de første skoleelever…

© Copyright - Andersen & Heegaard A/S