Sprinkler

Sprinkler

Sprinkler

Et korrekt installeret sprinkleranlæg mindsker risikoen for person- og bygningsskader samt øvrige ødelæggelser og afbrydelse af bygningens drift.

Andersen & Heegaard er en af de få virksomheder i landet, som har sprinklerautorisation og derfor kan være behjælpelige med sprinkling. Sprinkler er på mange måder et specialiseret felt, hvor vi er i stand til at varetage:

  • Nyinstallationer
  • Service på centraler
  • Opgaver på serviceniveau
  • Opgradering af gamle sprinkleranlæg til ny lovgivning

Vi varetager mange faste servicekontrakter og sikrer faste lovpligtige eftersyn af jeres sprinkleranlæg efter DBI retningslinje 251/4001.

Andersen & Heegaard er ISO 9001 certificeret på vores arbejde med sprinkler, og varetager de lovpligtige eftersyn for en lang række virksomheder. Vi kan endda lære dig at udføre eftersyn på dit eget sprinkleranlæg.

DBI anslår at der er fejl i brandsikkerheden i hver tredje af de bygninger, de har foretaget brandtjek af det seneste år.

Et sprinkleranlæg er den bedste beskyttelsesforanstaltning mod brand, og vigtigst af alt: Det er med til at redde menneskeliv.

Tag med på kig i en ældre sprinklercentral, hvor du som driftschef skal være opmærksom på at overholde de service og eftersyn.

Se vores referencer for sprinkler

Udfyld formularen

Så kontakter vi dig hurtigst muligt

Udtalelser fra vores samarbejds­partnere

Indregulering på blandesløjfer med mere har mindsket vores problemer med kulde og varme, hvilket er vigtigt i en gammel bygning. Andersen & Heegaard har som teknisk sparringspartner bidraget til beslutningen om denne optimering. Både vand og varme har stor indflydelse på operationer, vaskemaskiner og autoclaver. Derfor er A&H en vigtig spiller i driften.

Lars Erikson, Teknisk chef
Aleris Hamlet

Kæmpe tak til Andersen og Heegaard for et hurtigt og godt samarbejde. Håndvaskestationer stod klar onsdag morgen da de første skoleelever vendte glade og forventningsfulde tilbage til deres skoler i Hvidovre. Andersen og Heegaard har i processen leveret kvalitet og service på et meget højt niveau og matcher dermed ambitionsniveauet i Hvidovre Kommunes Center for Skole og Uddannelse til fulde. Herfra gives der den varmeste anbefaling af Andersen og Heegaard.

René Rasmussen Sjøholm, Centerchef for Skole og Uddannelse
Hvidovre Kommune

Vi havde en mangel på koldt vand i nogle specifikke butikker, og det problem har A&H været med til at løse. Sprinkleren har altid kørt. Og det er en fordel for os at det ikke er tidskrævende, da vi så kan bruge tiden på andre opgaver.

Kim Oddermose, Driftschef Slotsarkaderne
Hillerød

Vi oplever Andersen & Heegaard som en samarbejdspartner, der har fokus på service og arbejder løsningsorienteret. Hvis vi har vandskader …

Morten Weiss, Faglig leder
ATP Ejendomme

Kontakt os
close slider