Bolig­selskaber

Bolig­selskaber

Boligselskaber

Vand, varme, strøm. Alle uundværlige installationer i et boligselskab. Afbrydelsen af dem kan vende det hele på hovedet for beboerne og det driftsansvarlige personale.

Vores erfaring med boligselskaber går langt tilbage, og vi er vant til at varetage samarbejder både i service og entreprise øjemed.

Beboersamarbejde

I et boligselskab træder du over dørtærsklen til et hjem. Arbejdet med boligselskaber involverer derfor et stort fokus på beboerne og samarbejdet med disse. Vi ved, hvor vigtigt en del af processen beboerne er. De skal være informeret og hørt i processen, og det sørger vi selvfølgelig for.

Samarbejdet er udgangspunkt for en så gnidningsfri proces som muligt, hvilket alle parter i byggeriet har interesse i. Afhængigt af sagstypen kan vi have mulighed for at tilpasse vores arbejde. Vores servicecenter bestræber sig altid på at imødekomme behov, så alle får den bedst mulige oplevelse.

Tværfaglige installationer

Vores brede kompetencefelt inden for teknik har givet os bred erfaring med flere typer installationer i boligselskaber. Vi leverer, servicerer og installerer inden for faggrupperne:

Alle installationer sker i egenproduktion, og for vores kunder betyder det muligheden for at få tværfaglig, teknisk rådgivning og installation fra blot én leverandør.

For boligselskaber laver vi ofte udskiftning af varmecentraler. Varmecentralen er en afgørende installation, der dækker et grundlæggende behov i en bolig. Vi kan rådgive dig om installationen, processen og materialevalg for at sikre en stabil og mangeårig sikker drift i din ejendom.

Udfyld formularen

Så kontakter vi dig hurtigst muligt

Udtalelser fra vores samarbejds­partnere

Vi oplever Andersen & Heegaard som en samarbejdspartner, der har fokus på service og arbejder løsningsorienteret. Hvis vi har vandskader …

Morten Weiss, Faglig leder
ATP Ejendomme

Indregulering på blandesløjfer med mere har mindsket vores problemer med kulde og varme, hvilket er vigtigt i en gammel bygning. Andersen & Heegaard har…

Lars Erikson, Teknisk chef
Aleris Hamlet

Kæmpe tak til Andersen og Heegaard for et hurtigt og godt samarbejde. Håndvaskestationer stod klar onsdag morgen da de første skoleelever…

René Rasmussen Sjøholm, Centerchef for Skole og Uddannelse
Hvidovre Kommune

Kontakt os
close slider