El & sikring

El & sikring

Installation og entreprise

Vi løser en bred vifte af opgaver inden for el, der spænder lige fra entrepriseopgaver, nyopførte boliger, renoveringer af skoler til service hos offentlige og private kunder.

Styringer og intelligente bygnings­installationer

Vi udfører integrerede styringer på lys og varme på egne byggerier, samt energioptimering i f.eks sportshaller mm.
Inden for den farmaceutiske og processindustrien kan vi foretage opbygning og programmering af PLC-styringer samt projektere og udføre Atex og renrumsinstallationer.

Energioptimering

Vi udfører energioptimering i tæt samarbejde med vores øvrige kompetencer i huset – alt fra energioptimering af varmeanlæg til udskiftning af belysningsanlæg med dertil hørende energibesparende styringer på skoler, institutioner og i sportshaller.

Vi har uddannet personale i tværfaglig energioptimering og kan deraf finde besparelser, som kan løses in-house i samarbejde med vores VVS og ventilationsafdeling.

Sikrings-, brand, og tyveriovervågning

Vi er certificeret på ABA området.

Læs mere her.

Netværk

Vi udfører kabling- og fiberopgaver, og vi er leverandør af IT-opgaver til kommuner og private aktører, hvor vi også udfører forefaldende netværksopgaver.

Udfyld formularen

Så kontakter vi dig hurtigst muligt

Udtalelser fra vores samarbejds­partnere

Vi oplever Andersen & Heegaard som en samarbejdspartner, der har fokus på service og arbejder løsningsorienteret. Hvis vi har vandskader …

Morten Weiss, Faglig leder
ATP Ejendomme

Indregulering på blandesløjfer med mere har mindsket vores problemer med kulde og varme, hvilket er vigtigt i en gammel bygning. Andersen & Heegaard har…

Lars Erikson, Teknisk chef
Aleris Hamlet

Kæmpe tak til Andersen og Heegaard for et hurtigt og godt samarbejde. Håndvaskestationer stod klar onsdag morgen da de første skoleelever…

René Rasmussen Sjøholm, Centerchef for Skole og Uddannelse
Hvidovre Kommune

Kontakt os
close slider