Karriere

Vi støtter op om verdensmålet ”kvalitetsuddannelse”
– både hos os selv og sammen med vores kunder.

Karriere

Ledige stillinger

I Andersen & Heegaard arbejder vi med faglighed til fingerspidserne. Og faglighed er selvfølgelig også i højsæddet når det handler om vores dygtige medarbejdere.

Her kan du se vores ledige stillinger, men du er altid mere end velkommen til at sende en uopfordret ansøgning til ah@aogh.net.

Vores arbejde med kvalitets­uddannelse for lærlinge

Verdensmål nummer 4 kvalitetsuddannelse er ét af de tre verdensmål, som vi fokuserer på og arbejder med i Andersen & Heegaard.

Verdensmålets formål er at sikre alle lige adgang til kvalitetsuddannelse og fremme alles muligheder for livslang læring.

I Danmark har vi nogle af de bedste forudsætninger i verden for uddannelse og læring. Alligevel er der nogle områder, hvor vi som virksomhed kan være med til at bidrage til målsætningen.

I byggebranchen forlader 40 pct. af lærlinge deres lærlingeplads i utide (tal fra https://bygherreforeningen.dk/). Derfor har vi Andersen & Heegaard besluttet at øge vores fokus på lærlinge og arbejdet med det 4. verdensmål, som vi har et ansvar for.

Gennem lærlinge sikrer vi den fremtidige arbejdskraft, og det er vores opgave at videregive de nødvendige kompetencer – et vigtigt ansvar, som vi gerne vil tage på os. Vi har altid haft lærlinge i Andersen & Heegaard, men vil med et større fokus på dette område hæve kvaliteten af uddannelsen og sikre flest muligt lærlinge en ret til uddannelse.

Hvad gør vi?

Antallet af lærlinge udgør 16 % af medarbejderantallet i Andersen & Heegaard.

Vi har en fast procedure for lærlingeforløb, som sikrer integration i virksomheden og tilrettelagt forløb. Vi prioriterer at give vores lærlinge et bredt fagligt kendskab, hvilket betyder at de får lov at komme rundt i forskellige afdelinger på forskellige opgaver. Lærlinge har et fast referencepunkt i en lærlingeansvarlig afhængigt af fagområde. Det skaber sikkerhed og tryghed i forløbet, og sørger for at understøtte uddannelsens kvalitet. I forløbet er lærlinge allokeret til enkelte teknikere i en længerevarende periode, så vi sikrer stabilitet i forløbet.
Hos Andersen & Heegaard har vi fokus på kvalifikationer og faglighed hos vores lærlinge. Det betyder at vi ikke skelner mellem ansøgere på baggrund af køn eller etnicitet.
Når vi hverver nye kunder, bliver disse indviet i vores lærlingepolitik. Det betyder at vores kunder skal give samtykke til at vi inddrager lærlinge som en del af opgaveløsningen. Det er af høj prioritet at få dette samtykke fra kunder, da de er en vigtig brik i at skabe kvalitetsuddannelser for vores lærlinge.

Udfyld formularen

Så kontakter vi dig hurtigst muligt

Udtalelser fra vores samarbejds­partnere

Vi oplever Andersen & Heegaard som en samarbejdspartner, der har fokus på service og arbejder løsningsorienteret. Hvis vi har vandskader …

Morten Weiss, Faglig leder
ATP Ejendomme

Indregulering på blandesløjfer med mere har mindsket vores problemer med kulde og varme, hvilket er vigtigt i en gammel bygning. Andersen & Heegaard har…

Lars Erikson, Teknisk chef
Aleris Hamlet

Kæmpe tak til Andersen og Heegaard for et hurtigt og godt samarbejde. Håndvaskestationer stod klar onsdag morgen da de første skoleelever…

René Rasmussen Sjøholm, Centerchef for Skole og Uddannelse
Hvidovre Kommune

Kontakt os
close slider