Pharma og industri

Pharma og industri

Pharma og industri

Andersen & Heegaard har specialiseret sig i opgaver indenfor den Pharmaceutiske Industri, og entrepriser indenfor den tungere Industri, hvor der er skærpede krav til certifikatsvejsning og dokumentation.

Vi er en tværfaglig afdeling, hvor grundstammen af organisationen, på alle niveauer har en langvarig erfaring med udførelse af opgaver i eksisterende produktionsbygninger i drift, nybygninger og nedlukningsopgaver der kræver en særlig høj grad af planlægning og som udføres indenfor nogle særlig stramme terminer. Vi dækker alle opgavestørrelser lige fra mindre service opgaver til større tværfaglige entrepriser (EL, BMS, Vvs og HVAC).

Samarbejdsformen omfatter alt fra traditionelle fag entrepriser, tværfaglige entrepriser til alle tænkelige variationer af den ”tidlige inddragelse” hvor vi også er en del af Conceptual Design (CD), Basic Design (BD) og Detailed Design (DD) fasen.

Vi har stor erfaring med laboratorieombygninger indenfor alle klassificeringer, herunder GMO og opgaver i ATEX områder. Der bliver lagt stor vægt uddannelse af vores medarbejdere, der løbende bliver trænet i både GMP, ATEX, vedligeholdelse af svejsecertifikater, og uddannelse i vores produktsortiment.

Sammen med vores søsterselskab A&H Medical har vi et tæt samarbejde, hvor vi i fællesskab kan levere unikke ”Turn Key” løsninger på levering af procesudstyr, frem til færdig installation og endelig kvalificering og validering.

Udfyld formularen

Så kontakter vi dig hurtigst muligt

Udtalelser fra vores samarbejds­partnere

Vi oplever Andersen & Heegaard som en samarbejdspartner, der har fokus på service og arbejder løsningsorienteret. Hvis vi har vandskader …

Morten Weiss, Faglig leder
ATP Ejendomme

Indregulering på blandesløjfer med mere har mindsket vores problemer med kulde og varme, hvilket er vigtigt i en gammel bygning. Andersen & Heegaard har…

Lars Erikson, Teknisk chef
Aleris Hamlet

Kæmpe tak til Andersen og Heegaard for et hurtigt og godt samarbejde. Håndvaskestationer stod klar onsdag morgen da de første skoleelever…

René Rasmussen Sjøholm, Centerchef for Skole og Uddannelse
Hvidovre Kommune

Kontakt os
close slider