VVS

VVS

VVS

I Andersen & Heegaard har vi arbejdet med forsyning i 200 år.

VVS er vores spidskompetence, og vi har et bredt spektrum af kompetencer når det omhandler både de specialiserede og standardiserede opgaver.

Løsninger med VVS

Med erfarent og solidt mandskab inden for VVS tilbyder vi faste serviceaftaler, entrepriser og traditionelle servicearbejder. Alt sammen inden for VVS.

Vi samarbejder primært med erhvervskunder, ejendomsadministrationer og danske kommuner. Vi dækker hele Sjælland og har med vores døgnvagt og store bilflåde altid en fast medarbejder i nærheden, der kan løse en teknisk udfordring.

Vi leverer løsninger til brugsvandsinstallationer, afløb, tagvand, sanitet, varme og køl. I vores samarbejder vægter vi altid at tilknytte faste teknikere og ledere til den specifikke kunde eller projekt. Vores erfaring er at det giver det bedste slutresultat, og vi tror på at faste relationer styrker det igangværende samarbejde.

En tværfaglig fordel

Brugen af A&H som teknisk partner giver mulighed for at etablere tværfaglige løsninger.

Arbejde inden for VVS medfører ofte behov for eksempelvis svejsning, kloak, el eller sprinkler. Vi dækker alle de nævnte fagområder, og kan derfor levere en tværfaglig løsning tilpasset det specifikke byggeri.

Det energirigtige valg

I Andersen & Heegaard arbejder vi for og mod energioptimerende løsninger. Både hos vores kunder og på egen domicil. Vi har grønne ambitioner på vores egne vegne, men også vores kunder. Når vi vejleder dig, vil det derfor altid være med henblik på en energioptimerende løsning. Det gavner både din bundlinje og vores miljø.

Udfyld formularen

Så kontakter vi dig hurtigst muligt

Udtalelser fra vores samarbejds­partnere

Vi oplever Andersen & Heegaard som en samarbejdspartner, der har fokus på service og arbejder løsningsorienteret. Hvis vi har vandskader …

Morten Weiss, Faglig leder
ATP Ejendomme

Indregulering på blandesløjfer med mere har mindsket vores problemer med kulde og varme, hvilket er vigtigt i en gammel bygning. Andersen & Heegaard har…

Lars Erikson, Teknisk chef
Aleris Hamlet

Kæmpe tak til Andersen og Heegaard for et hurtigt og godt samarbejde. Håndvaskestationer stod klar onsdag morgen da de første skoleelever…

René Rasmussen Sjøholm, Centerchef for Skole og Uddannelse
Hvidovre Kommune

Kontakt os
close slider