Socialt ansvar

Socialt ansvar

Virksomheder spiller en væsentlig rolle for samfundet og har et stort socialt ansvar. I Andersen & Heegaard er ansvar en del af vores værdisæt, og det kommer blandt andet til udtryk gennem vores indsatser, partnerskaber og sponsorater for udsatte børn og lokale initiativer.

Det er lige så vigtigt, hvem du støtter, som hvor meget du støtter med

Der findes et utal af velgørende organisationer og formål i Danmark. I Andersen & Heegaard har vi valgt at støtte arbejdet med udsatte børn. Alle børn fortjener en tryg og god opvækst, og vi tror på at vi i Andersen & Heegaard kan være med til at gøre en positiv forskel.
Én ting er økonomisk støtte, men vi prioriterer initiativer og organisationer, hvor vi kan mobilisere vores ydelser og medarbejdere med konkrete handlinger eller tiltag. Det er mere krævende end den økonomiske støtte, men også mere inddragende og i højere grad en øjenåbner for det gode formål.

Erhvervssponsor for Legeheltene

Gennem virksomhedsevents og indsamlingsaktiviteter støtter vi Legeheltene, som er en del af Børneulykkesfonden. Heltenes formål er at give indlagte og udsatte børn et liv med leg og bevægelse.

Andersen & Heegaard deltager i Charity Bike og Charity Football.

Erhvervssponsor for Red Barnet

Red Barnet kæmper for at redde og beskytte børn der, hvor de er i allerstørst fare og er allermest sårbare, og de er Danmarks største børnerettighedsorganisation. Udover en økonomisk støtte forankrer vi partnerskabet med Red Barnet i de lokale organisationer rundtomkring i landet.

Vi har et godt samarbejde med Red Barnet Vestegnen, som er lokalforeningen, der dækker området for vores hovedkontor i Brøndby. Hver jul doneres en god portion juletræer og ænder til trængte familier på vestegnen, når vi inviterer vores kunder og samarbejdspartnere til julehygge. Fra 2022 til 2023 blev donationen af ænder og træer fordoblet, og vi glæder os til at gentage succesen.

Læs mere her.

Hvilket formål skal vi støtte?

Andersen & Heegaard centrerer sociale indsatser omkring udsatte børn. Derudover beskæftiger vi os i de byer, hvor vores afdelinger er placeret med formålet om at bakke op om de lokale initiativer.

Har du kendskab til et formål eller en lokal organisation, som vi bør støtte op om?
Udfyld kontaktformularen, så vil vi hjertens gerne tage et kig nærmere.

Vil du se, hvor vores afdelinger er placeret?
Klik her