Servicecenter

Servicecenter

Servicecenter

“Andersen & Heegaard, hvad kan jeg hjælpe med?” lyder det, når en af vores koordinatorer besvarer dit opkald. Vores servicecenter besvarer alle henvendelser på tværs af organisationen, og er klar til at hjælpe dig.

Vores koordinatorer sidder med det solide overblik, da de samler de tværfaglige tråde i vores forretning for bedst at kunne hjælpe dig. Her løser vi problemer i enhver størrelse, og besvarer henvendelser for alle kunder og samarbejdspartnere.

Vi kender dig

Faste teknikere er det som vores eksisterende kunder sætter høj pris på. Når du kontakter os, tager vi derfor udgangspunkt i dine faste teknikere eller sørger for at tilknytte nogen fast på samarbejdet. Faste teknikere har en højere kendskabsgrad til dig og dine installationer, hvilket øger tilfredsheden i samarbejdet for alle parter.

Vores koordinatorer ved præcis, hvem de skal tilknytte en opgave baseret på kompetencer og opgavens kompleksitet.

Måske vil du opleve at vores teknikere har en lærling med ud på opgaven. At uddanne lærlinge er en stor del af vores arbejde i Andersen & Heegaard, og vi involverer dem på tværs af organisationen, så de klædes bedst muligt på i deres uddannelse.

Læs mere om vores arbejde med lærlinge her

24 timer i døgnet året rundt

Tekniske nedbrud kender ikke klokken. Vores vagtordning er derfor til rådighed uden for kontortid, og du omstilles automatisk til denne, når du kontakter os på vores hovednummer.

Vi kører fast vagtordning på VVS, EL og sprinkler som udelukkende bemandes af vores faste personale. For dig betyder det, at din udfordring løses af en tekniker, der er dygtig til at håndtere akutte opgaver og har mulighed for at finde en midlertidig løsning, så opgaven afsluttes inden for almindelig arbejdstid.

Udfyld formularen

Så kontakter vi dig hurtigst muligt

Udtalelser fra vores samarbejds­partnere

Vi oplever Andersen & Heegaard som en samarbejdspartner, der har fokus på service og arbejder løsningsorienteret. Hvis vi har vandskader …

Morten Weiss, Faglig leder
ATP Ejendomme

Indregulering på blandesløjfer med mere har mindsket vores problemer med kulde og varme, hvilket er vigtigt i en gammel bygning. Andersen & Heegaard har…

Lars Erikson, Teknisk chef
Aleris Hamlet

Kæmpe tak til Andersen og Heegaard for et hurtigt og godt samarbejde. Håndvaskestationer stod klar onsdag morgen da de første skoleelever…

René Rasmussen Sjøholm, Centerchef for Skole og Uddannelse
Hvidovre Kommune

Kontakt os
close slider