Serviceelektriker

Serviceelektriker

Vi sætter strøm til livet i Region H

I Andersen & Heegaard leder vi efter serviceelektrikere, som vil være med til at sætte strøm til livet på hospitalerne i Region H ⚡💚 Med en nyopstartet rammeaftale der dækker 6 hospitaler, har vi brug for dygtige elektrikere der vil servicere og vedligeholde de vigtige installationer.

Som serviceelektriker bliver du fast tilknyttet opgaver på Region H, og får din vante gang på hospitalerne i hovedstadsområdet. Du får ansvaret for en række krævende og vigtige opgaver, hvor bygningen er i drift og brugerne er omdrejningspunktet.

Hvis du kan tjekke følgende af, er du den rette til opgaven 🔌

 • Du er serviceminded, da du hver dag møder borgere der kræver særlige hensyn.
 • Du kan arbejde selvstændigt og tage beslutninger, hvor det er nødvendigt.
 • Du leverer arbejde af høj kvalitet og har en positiv indstilling.
 • Du har kørekort (kat. B).
 • Du har lyst til at blive del af et tværfagligt hus, hvor smilene er lige så store som ambitionerne.
 • Du har lysten og evnen til at oplære lærlinge.

Du får et arbejde med mening

Du kommer med en baggrund og uddannelse inden for elektrikerfaget og har et indgående kendskab til byggeri og tekniske installationer. Din rolle som servicetekniker på Region H stiller krav til din faglighed, og du kan se frem til:

 • Arbejde på en fast lokation.
 • Arbejde med mindre ombygninger og alm. el-arbejde.
 • Udføre service og vedligehold, herunder PDS, data og fiber.
 • Indgå i et fast team, hvor både den faglige udvikling og de sociale tiltag er noget vi insisterer på at skabe tid til.
 • At få et betydningsfuldt arbejde, hvor du er med til at sikre driften af landets største sundhedsvæsen.

I Andersen & Heegaard er ambitionerne mindst lige så store som smilene, og glæder os til at byde dig velkommen til vores spændende hverdag.

Hvem er Andersen & Heegaard?

Vi er 300 medarbejdere som arbejder med byggeri i det ganske land. Vi arbejder med teknik, men frem for alt arbejder vi sammen og på tværs af fagligheder. Hos A&H er vi KLAR, hvilket indebærer værdierne Kvalitet, Ligeværdighed, Ansvar og Respekt. De værdier rammesætter vores hverdag, og dem skal du selvfølgelig kunne se dig selv i.

Vi prioriterer at forblive og udvikle os til en god samarbejdspartner og arbejdsplads. Det vil du hurtigt kunne mærke, når du træder over vores dørtærskel i Brøndby.

Skal stillingen være din?

Du skal være velkommen til at sende dit CV/ansøgning, men vi vil hellere have en snak med dig. Kontakt afdelingsleder Kasper Maro på tlf. 41 49 55 10 eller mail khm@aogh.net.

Vi glæder os til at byde dig velkommen på holdet, der sætter strøm til livet i Region H 💪🏼

Andersen & Heegaard opfordrer alle kvalificerede ansøgere uanset alder, køn, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge stillingen.