Ladestandere i Roskilde Kommune

50 nye ladepunkter på 9 centrale lokationer

På 9 centrale lokationer i Roskilde etablerer Andersen & Heegaard 50 ladepunkter til elektriske køretøjer.
Etableringen er et skridt på vejen i kommunens ambitiøse klima- og energipolitik, hvor antallet af ladestandere i 2022 stiger fra 50 til 250.
Læs mere på roskilde.dk

På kortet kan du se, hvor de nye ladestandere placeres. Tryk på den mørkegrønne markør, for at se hvor mange ladepunkter der placeres på den enkelte lokation.

Opsætning af ladestanderne forventes:
Oktober – november måned 2022

Tilslutning af ladestandere forventes:
November – december måned 2022.

Ladestanderne forventes at være klar til brug i første kvartal af 2023.

Brug og betal med Spirii

Opladning og betaling ved de nye ladestandere sker gennem appen Spirii Go, som kan bruges i hele Europa.
I app’en kan du blandt andet vælge ladestander, se kWh pris og betale for opladning af din el-bil.
Find guide til brug af appen lige her: Spirii Go – Spirii

Grønt samarbejde

I samarbejde med Schneider Electric installerer vi ladestationen EVlink Pro AC, som er en pålidelig, fleksibel og effektiv stander. Med fokus på den bedste brugeroplevelse har standeren indbygget intelligens, der optimerer energiforbruget og giver problemfri drift.

Med blik for bæredygtighed er standeren nem at reparere og certificeret med Schneider Electrics unikke Green Premium miljømærke. Vil du vide mere om ladestanderen, kan du se en produktvideo lige her.

Installationen af de nye standere på 9 centrale lokationer involverer et omfattende gravearbejde. I samarbejde med parkforvaltningen i Roskilde Kommune fokuserer vi på at beskytte træerne. På de fire lokationer Tinghuset, Bønnelyckes Plads, Røde Port og Himmelev Gymnasium skal træerne og specielt rødderne beskyttes for graveskader. Træerne er vigtige for bymiljøet, hvilket vi tager højde for i vores arbejde.

Den samlede pakke

Andersen & Heegaard varetager hele etableringen af de 50 nye ladepunkter for Roskilde Kommune. Etableringen er et tværfagligt samarbejde mellem vores el-afdeling og gravesjak, da der på flere af lokationerne er brug for ny strømforsyning. Andersen & Heegaard varetager et omfattende gravearbejde, der involverer:

  • Nedgravning af kabler
  • Belægningsarbejde
  • Skydning
  • Styret underboring

For bygherre betyder det levering af den samlede pakke med de nødvendige fagligheder inkluderet.

Vi støtter op om verdensmålet ’Bæredygtig energi’ – både hos os selv og sammen med vores kunder.

Andersen & Heegaard arbejder med energioptimering som en del en bæredygtig udvikling i byggebranchen og den eksisterende byggemasse. Det resulterer i miljømæssige og økonomiske besparelser for både mennesker og planet.

Læs mere om vores arbejde med energioptimering.

Udfyld formularen

Så kontakter vi dig hurtigst muligt

Udtalelser fra vores samarbejds­partnere

Vi oplever Andersen & Heegaard som en samarbejdspartner, der har fokus på service og arbejder løsningsorienteret. Hvis vi har vandskader …

Morten Weiss, Faglig leder
ATP Ejendomme

Indregulering på blandesløjfer med mere har mindsket vores problemer med kulde og varme, hvilket er vigtigt i en gammel bygning. Andersen & Heegaard har…

Lars Erikson, Teknisk chef
Aleris Hamlet

Kæmpe tak til Andersen og Heegaard for et hurtigt og godt samarbejde. Håndvaskestationer stod klar onsdag morgen da de første skoleelever…

René Rasmussen Sjøholm, Centerchef for Skole og Uddannelse
Hvidovre Kommune