Ansigter i A&H: “Jeg skulle ikke være serviceleder”

”Jeg skulle ikke være serviceleder”

Lars Bjerndrup startede i Andersen & Heegaard i 2020 og blev ansat som VVS-montør. ”Planen lød på at jeg havde ansvar for egne projekter og den tilhørende økonomi.”, fortæller Lars om sin start, hvor han gerne ville have flere udfordringer og derfor fik muligheden for både at ’tage ud og skrue’, men også have ledelsesansvar. ”Men jeg ville ikke være serviceleder”, siger Lars der i dag har lige præcis den titel på sit visitkort.

Nye udfordringer efter 20 år
Lars Bjerndrup er en af vores fem serviceledere i VVS. Han startede i Andersen og Heegaard i 2020, fordi han her fik muligheden for at få udfordringer i sit arbejde: ”Efter mere end 20 år som VVS-montør, havde jeg brug for udfordringer i mit arbejde. Kombinationen af nye udfordringer og stadig kunne skrue, virkede som den rigtige løsning for mig.”. Lars startede derfor i vores serviceteam, hvor han skulle indgå i et af de faste teams med en af vores øvrige serviceledere.

Udviklingen fra montør til serviceleder
Der gik ikke lang tid, før Lars havde et fyldt kundekartotek og hans hjælp var efterspurgt: ”Jeg skulle agere hjælp til Flemming (Lars’ kollega, red.), som han havde behov for. Det har været en rigtig god måde at blive lært op på, og pludselig lavede vi præcis det samme.”, fortæller Lars om sin udvikling til serviceleder – præcis det han sagde, han ikke skulle være.

”Jeg ledte jo efter udfordringer, og det fandt jeg i at være serviceleder. Jeg brugte mindre og mindre tid på at skrue, og mere tid på at lede mine projekter. Og jeg kunne lide det. Derfor blev det den rette løsning og udvikling for mig, selvom jeg ikke forventede det.”, siger Lars, der i dag er ansvarlig serviceleder for blandt andet vores rammeaftale med ATP Ejendomme og byggesager for DEKO.

”Jeg sætter pris på den venskabelige jargon, der er her. Man ved aldrig, hvad dagen bringer og det kan jeg godt lide.”, runder Lars af med at sige.

Lars Bjerndrup er det første af en række ansigter i A&H, som vi vil præsentere dig for – så har du muligheden, for at lære os bedre at kende.