A&H fordobler grøn kørsel i 2024

Den er årets bil i Danmark 2023. Den er ikonisk og 10 styks er netop landet i Andersen & Heegaard. Men det er blot det første hold VW ID. Buzz, der med den kommende ladning ”rugbrød” får procenten af elbiler i bilflåden til at stige fra 10 til 20 %.

I medarbejdernes og kundernes interesse

Det bliver spændende! Jeg er vant til at køre el-bil, men jeg glæder mig til at prøve Buzz’en” siger elektriker Mathias McKinnon, mens han tager et kig på sin nye firmabil.

Mathias er en af de teknikere der er fast tilknyttet vores rammeaftale med Københavns Kommune, hvor vi registrerer grøn kørsel som en del af aftalen, hvilket vi gør for flere af vores kunder. ”Odense Kommune er den seneste tilføjelse til rammeaftaler, hvor vores nye ID. Buzzer får en vigtig rolle”, siger direktør Rune Kath, der indtil videre har to af bilerne til at rulle ud fra afdelingen i Kolding. ”Vi glæder os til at modtage endnu flere, og lade teknikerne flytte ind i dem”, runder Rune af, der tydeligt kan mærke efterspørgslen på de nye el-biler.

Dobbelt op på grøn kørsel
Med 230 biler rullende rundt i landet, sætter vi et aftryk, vi bliver nødt til at tage ansvar for”, fortæller direktør Mads Bengtsson og uddyber; ”At vi frem mod april 2024 fordobler procentdelen af el-biler i flåden gør derfor en vigtig forskel, der har stor betydning for alle i Andersen & Heegaard, vores kunder og omgivelser”.

Andersen & Heegaard har bestilt 38 ID. Buzzer, som løbende leveres frem til april 2024.