Andersen & Heegaard åbner afdelinger i Ringsted og Aarhus

Markør nummer 5 og 6 er netop sat på landkortet i Andersen & Heegaard, der pr. januar 2024 åbner afdelinger i Ringsted og Aarhus for at imødekomme efterspørgsel og behov hos de landsdækkende kunder.

2024 bliver endnu et travlt år i Andersen & Heegaard, hvor vi på årets første arbejdsdag byder velkommen til 10 nye funktionærer. To af dem er Rune Løvstad og Kaare Christensen, der begge starter som afdelingschef i henholdsvis Ringsted og Aarhus.

I 2023 åbnede afdelingerne i Odense og Viborg, og vi øger nu kapaciteten med flere lokationer for at imødekomme kundernes forespørgsler på tekniske ydelser på tværs af landet.

Ringstedrødder og midtjysk hjemmebane
Kursen med vækst og stabilitet er fortsat opadgående og med seks afdelinger på landsplan fokuserer vi på synlighed og nærvær overfor kunderne.

Det skaber en ny dynamik i vores forretning og et stabilt grundlag for landsdækkende aftaler,” siger administrerende direktør i øst, Mads Bengtsson, og tilføjer: ”Den nærhed, responstid og tekniske pallette som vores engagerede medarbejdere kan tilbyde, har stor betydning for vores kunder, og det er netop det som åbningen i Ringsted og Aarhus tager udgangspunkt i”.

Af samme årsag er det nogle fagligt stærke og lokale profiler, som fronter de nye afdelinger i den midterste del af landet: Rune Løvstad, afdelingschef i Ringsted, og Kaare Christensen, afdelingschef i Aarhus, kommer begge med erfaring fra lignende stillinger og har et servicehjerte der banker for de store erhvervskunder.

Aarhus vil som den største by i Vestdanmark blive et samlingspunkt for vores serviceydelser, hvilket jeg ser frem til at stå i spidsen for”, fortæller Kaare Christensen der glæder sig til at skabe kvalitet for kunderne.

Mere end markører på kortet
De nye afdelinger er mere end blot markører på landkortet, og repræsenterer investering og nærvær i ambitionen om at dække efterspørgslen på service hos de landsdækkende kunder.
Vi gearer op og har det privilegie, at vi med nu i højere grad kan efterkomme de forespørgsler der falder vores vej. Vi er her for vores kunder, og vi er her for vores medarbejdere og er stolte over at Andersen & Heegaard kan tilbyde en landsdækkende service fra seks lokationer”, fortæller administrerende direktør i vest, Rune Kath.

Andersen & Heegaard har hovedsæde i Brøndby og har derudover afdelinger i byerne Kolding, Odense, Viborg, Aarhus og Ringsted.

For yderligere information omkring afdeling Aarhus, kontakt:
Rune Kath, administrerende direktør for Andersen & Heegaard Vest.
Tlf: 41 49 53 00 eller mail: rune@aogh.net

For yderligere information omkring afdeling Ringsted, kontakt:
Mads Bengtsson, administrerende direktør for Andersen & Heegaard Øst.
Tlf: 20 80 46 57 eller mail: mads@aogh.net