Andersen & Heegaard udvider og bliver landsdækkende

Med etableringen af en ny afdeling i Kolding kan Andersen & Heegaard nu tilbyde en landsdækkende service. Den nye afdeling bliver under ledelse af Rune Kath, og er en udvidelse af teknikforretningen i Brøndby.

Andersen & Heegaard har pr. 1. august 2022 åbnet en ny afdeling i Jylland. De tekniske installationer er fortsat omdrejningspunktet, og afdelingen i Kolding kan tilbyde samme tekniske kompetencer som i Brøndby.

Udvidelsen og det faglige fokus sker i ønsket om at styrke og stabilisere virksomheden.

Med Rune Kath ved roret

Den nye afdelings direktør er den lokale Rune Kath, som tidligere har taget vækstrejsen og etableret virksomhed i det jyske. Hans mangeårige ledelseserfaring og viden inden for de tekniske fag er væsentlig for at gøre en god entre på det jyske marked:

”Vi glæder os over samarbejdet med Rune Kath, der med sine lokale rødder og tekniske baggrund kan åbne vores muligheder på det jyske marked. Det er et rigtig spændende skridt for Andersen & Heegaard.”, fortæller bestyrelsesformand Frank Bech.

Rune Kath glæder sig til at komme tæt på kunderne og synliggøre den tværfaglige forretning for det nye segment: ”Kvalitet, ligeværdighed, ansvar og respekt er de værdier som Andersen & Heegaard står for. Det glæder jeg mig til at klikke ind i og tage med ud til kunderne.”, siger Rune Kath.

Forretning med faglighed

Andersen & Heegaard har gennem længere tid modtaget landsdækkende forespørgsler fra kunder. Derfor er udvidelsen til landsdækkende service et naturligt og strategisk skridt for at kunne imødekomme ønsket om at levere høj faglig service i hele landet.

Med udgangspunkt i kundernes forespørgsler, skaber vi med den nye afdeling en stor rækkevidde på vores ydelser.”, forklarer bestyrelsesformanden om det nye initiativ, mens den nye direktør tilføjer: ”Jeg glæder mig til at tage ejerskab på rollen og imødekomme kundernes behov med et højt fagligt fokus.

_______________________________________________________________________

Andersen & Heegaard er en tværfaglig teknikentreprenør med kompetencer inden for VVS, sprinkler, ventilation, el, ABA og CTS. Virksomheden beskæftiger mere end 250 medarbejdere og har rødder tilbage til år 1828. A&H har hovedsæde i Brøndby og har pr. 1. august 2022 åbnet en afdeling i Kolding.

For yderligere information kan direktør for Andersen & Heegaard, Rune Kath,
kontaktes på tlf. 41 49 53 00 eller mail rune@aogh.net