Rørskader forsikringsskader

Rørskader Forsikringsskader

Rørskader

Tid er den vigtigste faktor når der er tale om rørskader. En rørskade kan nemlig hurtigt forårsage skader på din bolig.

I Andersen & Heegaard behandler og eksekverer vi indkomne sager direkte fra sagen bliver ringet ind til vores kundecenter. Vi har vores egne teknikere indenfor både VVS og el, samt alt det nødvendige udstyr til at varetage synlige eller skjulte installationer og rørskader.
Vi besigtiger, opsporer og udbedrer forsikringsskader og rørskader, idet uheldet er ude! – og det gør vi for landets største forsikringsselskaber.

Hvad er en rørskade?

Rørskader på synlige rør er en af de mere hyppige skader, der opstår i boliger. De er oftest nemme at spotte, da der er tydelige vådspor omkring bruddet, varmeforskel på dit gulv eller man bemærker et reduceret tryk i bygningens haner.

Op mod 20 % oplever skader på hjemmets rørinstallationer.

Rørskader kan også være skjulte og dermed sværere at opdage i tide. Der er her tale om lækager på skjulte installationer, der kan give enhver boligejer og bygningsejer hovedpine.

Skjulte rørskader og lækagesporing

I Andersen & Heegaard er vi specialister i lækagesporing, og kan spore rørskader i boliger, bygninger og terræn.

Oftest er der tale om skjulte installationer, og det er derfor nødvendigt at få foretaget lækagesporing, for at lokalisere skaden, udføre skadestop og afslutningsvis udbedre skaden.

Udfyld formularen

Så kontakter vi dig hurtigst muligt

Udtalelser fra vores samarbejds­partnere

Vi oplever Andersen & Heegaard som en samarbejdspartner, der har fokus på service og arbejder løsningsorienteret. Hvis vi har vandskader …

Morten Weiss, Faglig leder
ATP Ejendomme

Indregulering på blandesløjfer med mere har mindsket vores problemer med kulde og varme, hvilket er vigtigt i en gammel bygning. Andersen & Heegaard har…

Lars Erikson, Teknisk chef
Aleris Hamlet

Kæmpe tak til Andersen og Heegaard for et hurtigt og godt samarbejde. Håndvaskestationer stod klar onsdag morgen da de første skoleelever…

René Rasmussen Sjøholm, Centerchef for Skole og Uddannelse
Hvidovre Kommune