Stikledning forsikringsskader

Stikledning forsikringsskader

Stikledning

Vi er stærkest når uheldet er ude, og det er vi grundet vores kundecenter der er tilgængeligt 24/7.

Vi ved at det er det hurtige skadestop, der er vigtigt for den korrekte udbedring af stikledningsskader. Hos Andersen & Heegaard besigtiger, opsporer og udbedrer vi forsikringsskader og stikledningsskader for nogle af landets største forsikringsselskaber.

Hvad er en stikledningsskade?

En stikledning er en altid en form for ledning der fører noget fra din bolig ud til et hovedsystem, hovedafløb eller kabelsystem. Derfor er en stikledningsskade eks. skader på rørinstallationer eller kabler, som man som ejer af boligen har pligt til at vedligeholde.

Oftest er der tale om skjulte installationer, og det er derfor nødvendigt at få foretaget lækagesporing, for at lokalisere skaden, udføre skadestop og afslutningsvis udbedre skaden.

Udfyld formularen

Så kontakter vi dig hurtigst muligt

Udtalelser fra vores samarbejds­partnere

Indregulering på blandesløjfer med mere har mindsket vores problemer med kulde og varme, hvilket er vigtigt i en gammel bygning. Andersen & Heegaard har som teknisk sparringspartner bidraget til beslutningen om denne optimering. Både vand og varme har stor indflydelse på operationer, vaskemaskiner og autoclaver. Derfor er A&H en vigtig spiller i driften.

Lars Erikson, Teknisk chef
Aleris Hamlet

Kæmpe tak til Andersen og Heegaard for et hurtigt og godt samarbejde. Håndvaskestationer stod klar onsdag morgen da de første skoleelever vendte glade og forventningsfulde tilbage til deres skoler i Hvidovre. Andersen og Heegaard har i processen leveret kvalitet og service på et meget højt niveau og matcher dermed ambitionsniveauet i Hvidovre Kommunes Center for Skole og Uddannelse til fulde. Herfra gives der den varmeste anbefaling af Andersen og Heegaard.

René Rasmussen Sjøholm, Centerchef for Skole og Uddannelse
Hvidovre Kommune

Vi havde en mangel på koldt vand i nogle specifikke butikker, og det problem har A&H været med til at løse. Sprinkleren har altid kørt. Og det er en fordel for os at det ikke er tidskrævende, da vi så kan bruge tiden på andre opgaver.

Kim Oddermose, Driftschef Slotsarkaderne
Hillerød

Vi oplever Andersen & Heegaard som en samarbejdspartner, der har fokus på service og arbejder løsningsorienteret. Hvis vi har vandskader …

Morten Weiss, Faglig leder
ATP Ejendomme