Medvind fra vest – grønne tal i første regnskabsår 🚀

Perioden har været præget af betydelig vækst og udvikling siden Andersen & Heegaard gik i gang vest for Storebælt for næsten to år siden.

”Jeg får en følelse af både ydmyghed og stolthed, når vi i vores første regnskabsår kan præsentere et resultat på to millioner kr.”, fortæller direktør Rune Kath og forklarer at tallene vidner om mere end bare et regnskab, da hold vest i dag tæller knap 100 medarbejdere og syv adresser fordelt på Fyn og i Jylland. ”Resultatet beviser alt det hårde arbejde og dedikationen, som er lagt i vores forretning på under to år – taknemmeligheden er stor”.

Ifølge SMV Danmark er overlevelsesraten for nye virksomheder faldet de seneste år. Særligt bygge- og anlægsbranchen har været hårdt ramt, hvor der i perioden fra 2006 til 2021 var et fald fra 53 pct. til 44 pct. som overlevede de første fem år. Historien er dog en helt anden i Andersen & Heegaard Vest, som lukker et tilfredsstillende første regnskabsår.

Det nordjyske kapitel
Fokus ligger på at bygge videre på væksten i vest og samtidig stabilisere den driftige serviceforretning, hvilket er væsentligt i forhold til målsætningen om at fastholde kvalitet og service både over for kunder og kollegaer. Ydelserne inden for VVS og el er tilgængelige i alle Andersen & Heegaards afdelinger, og senest har det styrket vores tilstedeværelse i Nordjylland, hvor vi netop har vundet rammeaftalen på VVS og el for hele Region Nord.
”Vi intensiverer aktiviteten i det nordjyske – det betyder en ny adresse i Aalborg og et velkommen til flere dygtige kollegaer”, siger Rune Kath og fortsætter: ”Vores placering i Aarhus indtager en mere central rolle i driften. Her vil vi den kommende tid styrke vores tilstedeværelse, ligesom vi også har tilføjet egenproduktionen af både køl og ventilation til vores ydelser.”

Tid til tilknytning
100 lærlinge inden vi går på juleferie – sådan lyder en af vores målsætninger for 2024. Her er holdet i vest allerede i mål med en medarbejderstab som består af 30 % lærlinge. Tilknytning af medarbejdere, teknikere som lærlinge, står derfor højt på opgavelisten for at bevare det gode team af medarbejdere. ”Den medvind, vi oplever, er helt klart holdets fortjeneste – lige fra hovedkontoret i Brøndby til vores nyudlærte lærling. Vi er heldige at have så mange gode mennesker omkring os, og vi glæder os til at tage imod endnu flere”, slutter direktøren af.

Andersen & Heegaard Vest A/S er datterselskab til Andersen & Heegaard A/S. Med hovedsæde i Brøndby og afdelinger fordelt i hele landet tæller vi over 400 medarbejdere og tilbyder alle ydelser inden for de tekniske fag.