Endnu et år med vækst

Med et koncernresultat på 20 mio. kr. og vækst på både den økonomiske, sociale og miljømæssige bundlinje, binder Andersen & Heegaard en solid sløjfe på regnskabsåret 2023. Digitalisering og bæredygtighed er nøgleord for den videre udvikling af den landsdækkende service på alle tekniske ydelser.

Vi har arbejdet målrettet, og den samlede præstation fra alle medarbejdere overgår både vores målsætninger og forventninger”, fortæller administrerende direktør Mads Bengtsson og fortsætter:
Med 300 dygtige kollegaer i ryggen, seks afdelinger på landsplan og en indfriet treårsplan, står vi som en endnu stærkere teknisk samarbejdspartner”.

Andersen & Heegaard afslutter regnskabsåret med økonomisk vækst på både top og bund, og gør samtidig fremskridt med blandt andet en faldende sygdomsprocent og procentmæssig fordobling af el-biler fra 10 til 20%.

 

Grønnere og større

Dagsordenen hos vores kunder og i branchen bliver stadigt grønnere og kravene større, mens vi løbende tilpasser indholdet i værktøjskassen for at imødekomme dem. Med et stabilt fundament, vil vi nu fokusere på digital effektivisering og strategiske partnerskaber, som har en afgørende betydning”, påpeger Mads Bengtsson, og nævner derudover medarbejdertilknytning, lærlinge og sikkerhed som interne fokusområder.

 

Regnskabsåret har budt på nye store rammeaftaler med blandt andet Region H, Københavns Universitet og kommunerne Middelfart, Odense og Hillerød. Andersen & Heegaards afdelinger i Viborg og Odense åbnede begge i 2023, mens afdelingerne i Ringsted og Aarhus åbnede ved årsskiftet. Flere lokationer og fortsat vækst på den tredelte bundlinje er på programmet i 2024.

 

Andersen & Heegaard er en tværfaglig teknikentreprenør med kompetencer inden for VVS, el, sprinkler, ventilation, ABA , kloak og CTS. Virksomheden beskæftiger over 300 ansatte og har rødder tilbage til år 1828. A&H har hovedsæde i Brøndby og har derudover afdelinger i Ringsted, Odense, Kolding, Viborg og Aarhus. For yderligere information kan administrerende direktør for Andersen & Heegaard, Mads Bengtsson, kontaktes på tlf. 20 80 46 57 eller mail mads@aogh.net